Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek tetszik ez a női alak?
Most komolyan...volt itt fent egy kérdés ugyanezzel a képpel és mindenki csorgatta alatta a nyálát. Nem féltékeny vagyok, de szerintem ez rettentően sovány. Tényleg nektek az ilyen tetszik?! Azt hittem manapság a plus size a divat.
kepfeltoltes.hu/view/150728/Insta_photo_editor1438097003442_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az ilyen külselyű nők túlnyomó többsége olyan szinten áll hozzám, mintha háborús bűnös lennék. Pedig egyszerűen csak ocsmány vagyok.
Amúgy igen tetszik, de teljesen mindegy igazság szerint.
Hát egy ilyenre én egyáltalán nem vagyok irigy, elhiheted. Inkább elborzadok, hogy valakinek tetszhet az ilyen szinte már már anorexiás külső. Na mindegy, nem nekem fáj. A plus size-os méretű nők legalább életre valóbbak.
De igazad van, ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!