Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így is jó hatádt ér el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így is jó hatádt ér el a páromnál?

Figyelt kérdés

Ugyebár jön a Valentin nap és gondoltam meglepem páromat egy combfixes szereléssel.

Csak az a gond,hogy nem kaptam fekete combfixet, barnát csak.

Az lenne a kérdésem,hogy gáz ha fekete babydollhoz barna combfixet veszek fel?

Az is szexi tud lenni?

24N

2019. febr. 12. 17:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%

9: Akkor meg magadnak vetted, nem? Qrva jó ajándék, mondhatom... Csóri hazajön fáradtan a melóból arra, hogy elverted a pénzt egy tök felesleges rongydarabra, aztán még el is kell azt játszani, hogy dejólnézelkiiiii! Huhhh! Megőrjítesz béjbi! :DDD Mert ha nem, akkor jön a cirkusz...

"Már nem is tetszem neked?!" :DDD

Ááá, csóri srác! :DD

2019. febr. 12. 18:44
 12/19 anonim ***** válasza:
14%
Ez már rém unalmas lehet.Inkább legyél találékonyabb,mint egy szexi alsónemű.
2019. febr. 12. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
Na megjött a sok egyedülálló szűz észosztó. GRATULÁLOK LÚZEREK!
2019. febr. 12. 19:22
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

A barna és a fekete nem jó együtt.

Most dobd be a fekete babydollt, egy fekete magassarkúval. Az biztos van.

A harisnyát meg legközelebb, egy csinos szoknyával. Lesz meglepetés, mikor az unalmas barna harisnyáról kiderül, hogy nem is olyan unalmas.

2019. febr. 12. 19:56
 15/19 A kérdező kommentje:

Kedves 13-as így igaz,akik rossz véleménnyel válaszoltak,vagy irigyek,hogy az Ő párjuk nem lepi meg őket ilyen apróságokkal, vagy szinglik :D

Bírom amikor tényleg valami hülyeségeket kérdezgetnek itt gyk-n,arra válaszolnak minden rosszindulat nélkül.pl.pasim kiny...lt,lehetek-e terhes...és a többi hülyeség. :D Én csak egy véleményt szerettem volna nem pedig zagyvaságokat.Nem hinném,hogy én vagyok az egyedüli nő aki párját meglepi ilyen apróságokkal..mivel tenni is kell ugyebár egy kapcsolatért,hogy ne laposodjon el,legyenek izgalmak stb.

2019. febr. 12. 20:00
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm 14-es,végre egy normális válaszoló :)
2019. febr. 12. 20:02
 17/19 anonim ***** válasza:
31%
A barna vagy testszinű harisnya az eléggé vágyölő. Engem lelomboz
2019. febr. 12. 21:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ha világos barna,akkor nem gáz,szexi.

Jól sikerült az este?

2019. febr. 15. 17:21
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon jól sikerült az este,köszönöm a válaszokat. :)
2019. febr. 16. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!