Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar olyan, hogy elfelejtetted annak a szulinapjat aki nagyon fontos volt neked?
Figyelt kérdés
2019. febr. 11. 13:27
11/17 anonim válasza:
4-es vagyok
A készülődés nekem se gond, már 1-2 hónapra előre elintézem az ajándékot, amit legtöbbször saját kezűleg készítek, aztán volt már, hogy elfelejtettem odaadni aznap... :DDD
¯\_(ツ)_/¯
13/17 anonim válasza:
A hapsidat sajnálom. Pedálozott x időt és egy ilyen kis szarság teljesen semmissé teszi. Szomorú, mikor kockázatot vállalsz valakiért, segítesz neki, próbálsz a kedvében járni stb és egy ilyen miatt kezdhetem elölről. Igazságtalan és rohadt lelombozó.
Arra nem gondoltál, hogy a marhanagy bizonygatás miatt felejtette el?
32/f
14/17 anonim válasza:
Nem felejtettem el, mivel december hatodikán van.
15/17 anonim válasza:
Igen...:D De még épp időben derült ki,hogy "ja tényleg,x nap múlva lesz". Nekem is rosszul esne,ha hozzám közel álló személy elfelejtené a szülinapomat,DE nem igazán akadnék ki,mivel én is hadilábon állok a dátumokkal.:)
16/17 anonim válasza:
Én rendszeresen elfelejtettem a barátnőm szülinapját. Névnapját pláne. Na de ehhez hozzá tartozik az is hogy én sem várom el, hogy fejben tartsa, nem pláne, hogy még vegyen is nekem valamit.
17/17 anonim válasza:
Imádom a családom, mégis rendre elfelejtem, hogy ma van neki...
Nekem van járulék közeli meg az áfa közeli... A többi meg egy pislogás
Simán tudom kinek mikor, de a naptár valahogy nem barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!