Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rendes lány definíciója, ha a rendes fiúét az alábbiak szerint határozzák meg egyesek?
Figyelt kérdés
"A szűz, ún. "rendes srácok" (akik saját magukat annak tartják) miért nem fogják fel, hogy ők csak azért "rendesek", mert csak álmodoznak a nőkről, egy párkapcsolatról, és még soha nem kellett az ún. "rendességüket" gyakorlatban is bizonyítaniuk?"2019. febr. 11. 07:59
1/9 anonim válasza:
A "rendes srác" - így egyben, pejoratív jelző. Nem azt értjük alatta, hogy "egy srác, aki rendes", hanem az olyan nő- és öngyűlölő lúzereket, amilyeneket a leírás takar.
2/9 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak: ha ennek van női megfelelője, akkor azt nevezzük így.
3/9 anonim válasza:
A szűz fiiú nem a rendes srác definíciója, szerintem, innen kene indulni.
4/9 anonim válasza:
Mindig hivatkoztok itt a rendes fiúkra, de én nem nagyon láttam ilyet mostanában, hogy valaki panaszkodik itt, hogy ő rendes és ezért nincs senkije. Az alfakat szidják, mármint hogy ez kell a nőknek, nem az a bajuk, hogy a lúzerekre nincs igény, az a bajuk, hogy átlagos, normális férfiakra nincs . A nők ugyanúgy szoktak panaszkodni, csak ők a ribikre. A másik attól nem vagy lúzer, mert szűz vagy és rendes se, de ilyet nem is állított senki. Vannak olyan férfiak is akik tudják, hogy kell bánni a nőkkel, még sem tudják megmutatni mert genetikailag nem szerencsések, általában ők panaszkodnak, mert van amin nem lehet változtatni, de egy igazi férfinak méltósággal kell viselnie azt is, hogy nem jut neki nő, idővel beérnék ők is úgy gondolom.
5/9 anonim válasza:
Miért ne hívhatnák magukat rendesnek ha ezt az állítást cáfolni se tudja senki, míg nincs nekik nőjük??Maradjunk annyiban hogy a “vádat” kell bizonyítani, nem fordítva. A rendes srác az aki kevésbé jóképű mint az alfa, de az alfa által szanaszét alázott, kihasznált stb nők azzal nyugtatják magukat hogy sajna más férfi is ilyen lett volna vele de legalább az aljasok közül egy szívdöglesztő bánt el vele... vagyis annyira nem is járt ( szerinte)rosszul mint járhatott volna ha nem elég felszínes
6/9 anonim válasza:
A rendes lány az aki jól néz ki és összejön csúnya csóró pasival.
7/9 anonim válasza:
A "rendes lányok" közkincsek. Ugye nem kell kifejtenem?
32/f
8/9 A kérdező kommentje:
:D
2019. febr. 11. 12:02
9/9 anonim válasza:
A rendes lányok akik középszerűek, unalmasak, művészlelkek, és folyamatosan azt hangoztatják, "hogy én nem olyan lány vagyok, mint a mai lányok többsége, nem vagyok r_banc" közben meg ők is arra vágynak, hogy olyanok legyenek, mint a népszerű, szép lányok, és habzsolhassák a kockás hasú fiúk farkait.
Ugyan az, mint a "lányoknak csak a bunkó pasik kellenek" rendes srácok. Csak mivel a rendes srácok is insta lányokra csorgatják a nyálukat, meg a rendes lányok is a modell fiúkra, közben meg frusztrálódnak, hogy ezeknek soha nem fognak kelleni, ezért ezek a rendes srácok-lányok soha sem fognak összejönni. Pedig milyen szép világ lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!