Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondoltok erről? Mennyi a valóságalapja?
Szerintem meg pont nem a 16-18 évesekre hanem inkább a 20-as éveikben járó lányokra jellemző ez jobban.
De ez csak az én észrevételem.Nem megdönthetetlen.
Annyi mint ennek a számnak:
http://www.youtube.com/watch?v=pKl_A5mdPmY&feature=PlayList&..
A vége a legjobb: 3-ból 3 srác kurv@...
Mindkét nem hibás.
Van ilyen is rengeteg.De most már új fajta stílus van.Örökmozgó vagyok sogat mozgok fiatalok közt sok haverom van fiúk is lányok is.Szóval ez most már úgy működik sok esetben hogy a fiúk maguktól sorolják hogy mijük is van.Perszeazért hogy a lány tudja mennyire is jól jár velük.
Testközelből megéltem egy olyan szitut amikor a lány teljesen oda volt egy srácért de ugye a srác...maradjunk meg abba hogy nem keresett valami rózsásan.De a lány teljesen bele volt zúgva.A vállamon sírt hogy ő mennyire szereti a srácot...de neki tervei és céljai vannak az életben és ezt a srác mellett ő nem tudja elérni.Rá 3 napra egy szórakozóhelyen összejött(rámászott)egy helyi szállodatulajdonosra.Akit inkább nem minősítenék se kinézetre se stílusra de mindenhol arany és ez elég volt.Ja igen a pali 57éves volt.Persze párszor megdugta és utána kidobta a csajt.Aki még mindíg a srácba volt szerelmes de összejött rá pár napra egy 44éves valami művésszel.Akiről elég annyi hogy tipikus művészlélek volt szóval nagyon nem illettek össze a lánnyal de volt pénze lakása.És ez csak egy sztori a 100ból.Meg csak egy lány de ha most nagyjából az ismerős lányok körében elvégzem a felmérést...inkább kle sem írom mert úgy sem hinnétek el.
És én lennék a képzelgő hülyegyerek.
Szóval sok ilyen van maradjunk meg annyiba.
Azt kell mondjam sajnos van valóságalapja a számnak.
Felénk is van (legalább) egy ilyen csaj aki saját bevallása szerint is csak a gazdag pasikra utazik.
Aztán múltkor is elment vacsorázgatni puccos étterembe egy pasival, de nem igazán jött be neki a csávó úgyhogy nem lett belőle több. Majd a pasi pár hét múlva felhívta, hogy mikor megy át a lakására - gondolhatjátok nem társasjátékozni :P Csaj meg próbálta lerázni, mire közölte vele a pali, hogy vagy kifizeti a vacsit vagy ledolgozza... -.-"
Jó tudni, hogy Isten nem ver bottal :D
oltári jót röhögtem a képeken...:D
amúgy ezek szerint én nagyon szerencsés vagyok, hogy nincsen ilyen lány a barátaim, haverjaim között
ismerek ilyet, de nem közelről...hál istennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!