Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kultúrális különbségek miatt szakítanátok 5 év után?
Mondjuk, mély kultúrális törés van közöttünk ami sokszor kiütközik.
Az egyik fél ragaszkodik ahhoz a szülői mintához amit otthon látott az iskolázatlan, falusi szüleinél. A másik pedig ennek az ellentéte, nagyvárosi polgári mintát tart szeme előtt.
7-e:
Mondjuk a meghívás nálam azt jelenti, hogy meghívó fizeti az ebédet. A gyerekkori barát egyszer, első alkalommal meghívhatott volna titeket valami finom ebédre, hogy esetleg később oda járjatok, vagy másnak ajánljátok, hogy jó hely. De így, hogy én fizetem a meghívásomat, én se biztos, hogy szívesen mentem volna.
8-ra:
Amikor 150km-re elutaztatok, miért nem tudtál előtte reggelizni?
Írod, van amire sokat költ. Mire?
És ez 5 év után derült ki?
Én fél évet sem lennék olyannal aki takarékoskodasbol nem utazik, nem jár színházba, koncertre, sehova.
Gyerekek! Nem mindenki születik meg úgy, (ti sem) hogy egyből tudjuk mit akarunk a másiktól, első kapcsolataink mindenképp önismeretet is ad. Később már tudjuk mit akarunk.
Továbbá tudva levő, kedves Goldmund, hogy a beleszeretni a másikba (ismeret nélkül) a saját álomképünk kivetítése a másikra az, amit oly annyira szeretünk. Erről a pszichoanalizis is beszél....
Ergo teljesen evidens, hogy egymás álomképébe szerettek bele, a rózsaszín köd a pozitív dolgokat sejtette, és a “mással való együttélés” mutatja ki, mire is van igény. És igen, mindenki (többnyire) a hozott mintákhoz ragaszkodik. Ellen példa természetesen mindig van, lehet valaki teljesen más, mint a szülei, de alapvetően azok a minták lesznek azok amiket szeretnénk tovább vinni. Ezt egy kapcsolat kezdetén nem tudod! Főleg ha tapasztalatlan vagy. Így miért is fura ez az egész? Annyira gyönyörűen látható a helyzet. :)
Én megőrülnék egy ilyen ember mellett. Már az elso nyáron szakítottam volna vele, ha nem utazunk el nyaralni (de van rá keret).
Mielőbb lépj le, neked is csak 1 életed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!