Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele kellene törődnöm és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele kellene törődnöm és elengednem? Vagy van még esélyem a fiúnál?

Figyelt kérdés

2évvel ezelőtt kezdtünk el beszélgetni,folyton hívott mindenhová meg akart ismerni,volt hogy rövid ideig nem beszéltünk,de aztán újra többször is leírta hogy milyen jók lennénk együtt. Eleinte semmit sem akartam tőle,ezért nem is találkoztunk sosem(kb.1évig és pár hónapig)aztán amikor abbahagytuk a beszélgetést hiányozni kezdett és amikor azt hittem van barátnője az zavart,így én írtam rá és újra beszélni kezdtünk (ez fél éve volt) egyszer véletlenül összefutottunk annyira örültünk mindketten és onnantól kezdve találkoztunk párszor. Egyszer egy buliból írtam rá,hazavitt és több mint 2órát beszélgettünk közben megfogta a kezem és meg akart csókolni,de nem engedtem (úgy voltam vele hogy lesz még rá alkalmunk) megöleltük egymást amikor elköszönt. Ezután pár nappal úgy volt hogy jön hozzám de nem jött és emiatt összevesztünk,de kibékültünk. Újra talalkoztunk de nem történt semmi,aztán kb. egy hónapja olyan más lett alig írt,mindig azt mondta hogy nincs ideje(tényleg sokat dolgozik de..) 2napja találkoztunk én hívtam el(majdnem 2hónapig nem láttam) és felhoztam hogy zavar hogy mostanában csak én keresem,kicsit ideges lett. Megkérdezte hogy mit szeretnék én pedig azt mondtam nem tudom. Úgy köszönt el hogy döntsem el mit akarok. Este írtam neki hogy azt szeretném,ha több lenne mint barátság ő pedig azt mondta hogy ő nem szeretné ezt. Azt írtam hogy akkor nem értem az előbbieket és azt írta hogy nem jelentett semmit neki a kézfogás és zárjuk le ezt.

Nagyon szomorú vagyok és nem tudom eldönteni hogy mi legyen,mert bármennyire is nem akartam beleszerettem.

19/L

2019. febr. 9. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Lenne bennem tartás, menjen isten hírével, majd jön olyan, akivel nem ilyen macerás, és nem én könyörögk
2019. febr. 9. 12:18
 2/4 Rockarc ***** válasza:

Nezd, egy olyan fiu, aki nem ert a szep szobol, azert nem erdemes kapalozni. Lepj tovabb, o mas uton jar, mint te.

42F

2019. febr. 9. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Kénytelen leszel elfogadni, hogy nem érdekled, csak hülyített.
2019. febr. 9. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem sok mindent tehetsz el kell fogadni, nem szép dolgot akart tenni veled lehetséges hogy csak le akart fektetni és kész, írok egy jó nagy hülyeséget vagy is mások szerint biztosan az lesz, én szívesen lennék a barátod ha meg ismernék egymást és működnének a dolgok.

20F

2019. febr. 10. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!