Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kezdeményeznétek egy fiúnál a munkahelyeteken, aki egy ideje nagyon teszene nektek, mert felmondana, és ez lenne az utolsó lehetőségetek, hogy közel kerüljetek hozzá?
a legtöbb nő akkor sem menne oda a kiszemelt fiúhoz, ha az élete múlna rajta, többet ér az egojuk
inkább dugatják olyannal magukat, akiktől legszívesebben elhánynák magukat, csak mert az a pasi kezdeményezett
Szóval azért lettem leszavazva, mert egy eldöntendő kérdésre nem igennel, hanem csak egy nemmel válaszoltam?
Ha azt írom, hogy igen, akkor a válaszom 100%-ban hasznos lenne, vagy akkor is le lennék szavazva?
# 6
Nekem meg a 100%-os válaszom egyik pillanatról a másikra 36% lett (többek közt valszeg miattad is)
Jujci kezdjünk el hisztizni duóban? :)
Persze, ha én szeretnék tőle valamit, nyilván lépnék.
Nincs semmi vesztenivaló; a legrosszabb lehetőség annyi, hogy én nem tetszem neki, na bumm... akkor ugyanott vagyok, mint most. Ha viszont igen... :)
Drágaság, én nem szavaztam le senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!