Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen vibrátort vegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vibrátort vegyek? Latex, zselés vagy másmilyen?

Figyelt kérdés
2008. nov. 8. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Amelyik megtetszik.
2008. nov. 8. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik más érzést nyújt anyagtól, mintázattól,vibrálási módoktól és mérettől függően is. A puhább anyagúak szerintem jobbak, a recés vagy nagyon erezett megint más mint a sima. Azt is vedd figyelembe, hogy a vastag feszítő érzés kell e vagy a pont "jó" méretű. Ha elég bátor vagy menj el egy sexshopba és kérdezz az eladótól nagyon segítőkészek szerintem mindenhol
2008. nov. 8. 23:41
 3/5 anonim válasza:
100%

Fennt leírtak sok hasznos dolgot.

Bővebb információt itt is találhatsz: [link]

Remélem tudtam segíteni!

ÜDv,

N

2010. ápr. 12. 15:40
 4/5 LunaLuna válasza:

A latex és a zselés vibrátorok tartalmaznak egy ftalát nevű adalékanyagot, ami veszélyes az egészségre. A ftalát hatással van a hormonháztartásra, ezért a gyerekjátékokban való használatát már betiltották. Tisztítani is nehéz ezeket az anyagokat, mert magukba szívják a nedvességet. És később különböző gyanűs nedveket eregetnek magukból.

Mindenképpen olyan szexjátékot válassz, ami biztonságos anyagból készült: tiszta szilikonból, bőbarát gumiból, üvegből, kerámiából. Ezek az anyagok teljesen szagtalanok, úgyhogy aminek furcsa szaga van, az mindenképpen gyanús.

A biztonságos szex játékok kicsit többe kerülnek, de 8000Ft körüli összegért már találsz magadnak ilyet. Ennyit biztosan megér az ember egészsége.

Egy szexbolt, ahol csak biztonságos szexjátékokat lehet kapni: www.lunaluna.hu

2011. okt. 14. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem a szilikonos az tökéletes. a latex nem annyira.
2013. nov. 9. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!