Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy egy nő minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy egy nő minél nehezebben adja magát, annál nagyobb eséllyel szerethetnek bele a férfiak?

Figyelt kérdés
Én eléggé ezt látom a környezetemben. Magam is tapasztalom, hogy azok a férfiak, akik nem kaptak meg, rendszeresen újra visszatérnek az életembe, felkeresnek. Ti is így látjátok?

2019. febr. 7. 23:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%
Szinte az összes kapcsolatom egyéjszakásnak indult...devan valami abban amit mondasz,mert a férjemmel csak 2.randin feküdtem le :D
2019. febr. 8. 07:42
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem igaz! Az ilyen "nem adom magam könnyen" viselkedéssel csak azt érik el sokan, hogy a férfi másfelé fog keresgélni és annyiban hagyja a dolgot.
2019. febr. 8. 08:14
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem. A játszmázás csak az éri el, hogya másik is játszmázzon.
2019. febr. 8. 08:32
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Az egyoldalú dolgokat nem erőltetem.
2019. febr. 8. 09:13
 15/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Ha azonnal a férfi ágyába ugrik, az se jó, de ha semmilyen érdeklődést nem mutat, az sem. Az arany középút a nyerő.
2019. febr. 8. 09:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez ez egész a te feltételezésed.

Először feltételezed, hogy akik először kerestek téged csak szexet akartak.

Utána feltételezed, hogy miután elhajtottad őket a jégkirálynős játszmázásoddal, visszatérve már "beléd szerettek".

Pedig lehet, hogy van aki elsőre is oda volt érted.

És lehet, hogy van aki másodszorra is csak meg akart dugni.

2019. febr. 8. 10:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez mégis miféle szerelem? Visszatérnek az életedbe, mert nem kaptak meg, aztán ha megkaptak, akkor lelécelnek? Komolyan ez szerelem?

Amúgy a szerelemben szerintem sok szempont közre játszik, nem ez a legfontosabb szempont, de valamennyire az is számíthat, hogy nem vagy könnyűvérű, nem adod be a derekad könnyen bárkinek. Emellett más szempontok is meghatározóak, olyanok mint hogy nézel ki, milyen ember vagy, szerethetőnek látnak-e, érdekes vagy-e a férfi szemében, stb. Attól még nem föltétlenül lesz valaki érdekes, csak mert eljátsza az elérhetetlen jégkirálynőt.

2019. febr. 8. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!