Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki visszahúzódó szűz marad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki visszahúzódó szűz marad?

Figyelt kérdés

2019. febr. 7. 21:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
?
2019. febr. 7. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Könnyű pálcát törni a kérdező felett.

Kíváncsi vagyok hányszor ignorálták elszállt aggyal válasz nélkül maradt levelekkel.

Mert ez annyira normális dolog hogy az a személy aki megtiszteli az adott személyt nyit felé és próbál közeledni levegőnek nézzék és válaszra se méltassák csak mert nem üti meg a szintet.

Őszintén meg kéne mondani a dolgokat és nem kép mutatni meg válasz nélkül hagyni a másikat.

Sokan még ahhoz is gerinctelenek hogy elutasítsanak valakit.

És akkor a már alapból önbizalomhiányos introvertált karakterünk még önbizalom hiányosabb lesz másodpercenként azon kattog az agya mit hogy rontott el.

Vagy ha épp valakivel kialakul hogy írogat neki minden szavában bizonytalan mert attól retteg mikor lesz ignorálva sőt már várja is..

2019. febr. 7. 22:00
 13/14 Rockarc ***** válasza:

El kene dontened, hogy kuzdeni akarsz ellene, vagy hagyod a fenebe az egeszet. Ezt a felseg.gel csinalom, tobzodok az onsajnalatban, de ujra es ujra falnak szaladok taktika nem mukodik. Talan mar te is rajottel.

42F

2019. febr. 7. 22:48
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Visszahúzódó vagyok, ronda, de mégis több mint 10 vállalható nővel voltam. Persze kaptam szó szerint vagy 1000 elutasítást, önbecsülésem a béka hátsó fele alatt, valamint rengeteg energiát és időt öktem beke. De nem lehetetlen... Csak sokáig tart, rengeteg megaláztatást kapsz, meg ja, kicsit lehangoló. De nem lehetetlen.
2019. febr. 8. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!