Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki egyik napról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki egyik napról a másikra elkezd sokkal kevesebbet írogatni, akkor érdemes megkérdezni, hogy mi a baj, vagy tuti valaki más jött a képbe?

Figyelt kérdés

2019. febr. 7. 18:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
"Azt miért ne mondaná el, hogy lebetegedett?" - Fene tudja, én is olyan pocsékul voltam két hasmars között, hogy oda sem tudtam koncentrálni, hogy ezt megírjam.
2019. febr. 7. 18:59
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Ez melyik netes felület? Fb?insta?Ez?
2019. febr. 7. 19:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Whatsapp.
2019. febr. 7. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Én akkor szoktam aktívan beszélgetni, amikor a párommal fasírt van. Ha kibékülünk, akkor vele töltöm az időm, nem másokkal. De a szakítós részeknél segít a túlélésben, ha valakivel kommunikálhatok.
2019. febr. 7. 20:08
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 Mekkora hulladék vagy. Az nem jutott eszedbe, hogy ezzel másokban hamis reményt keltesz és megbántod őket? Egyre mélyebbre süllyed erkölcsileg az emberiség.
2019. febr. 7. 20:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyébként totál azt érzem, hogy most én is ezt a szerepet töltöttem be, és nekem sosem csalnak a megérzéseim :D
2019. febr. 7. 20:34
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
15: Milyen kedves egy lény vagy, neked aztán érdemes volt válaszolni. Miért is vagyok hulladék? Mert beszélgetek emberekkel? Én az elején elmondom, hogy nem keresek párt. Ha valaki egy nyomorult kommunikációt "reménykeltésnek" vesz, az száradjon meg egyedül egy pince mélyén, veled együtt.
2019. febr. 7. 20:58
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 Ha korrektül megmondod az elején, az rendben van :) Én arra gondoltam, hogy sokan ezt nem mondják el és flörtölgetnek meg ilyesmi, a másik beleéli magát, aztán szegény csalódik.
2019. febr. 7. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!