Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evfordulora milyen ajandek?
Kozeleg az elso evfordulo a parommal es en arra gondoltam h valami szemelyes ajandekkal kellene meglepnunk egymast ilyen alkalommal. En mar ki is talaltam mit keszitenek, illetve vennék neki, a kezzel keszitett abszolut szemelyes lenne, a vasarolt dolgok meg aprosagok, amiknek tudom h orulne. Viszont o nem a vilag legromantikusabb ferfija, persze nem is az a nagyon macso, a lenyeg h szeretnem ma megbeszelni vele h ha lehet akkor o is valami szemelyes aprosaggal keszuljon es ne az legyen mint pl egy szulinapon. Szerintem ez az unnep ne csak ajandekozasrol szoljon ugymond szemelytelen dolgokkal, hanem tenyleg arrol (is), amit valojaban unneplunk.
Ti a parotokkal volt mar, hogy beszeltetek errol, vagyis h ilyenre kertetek? Vagy ez hulyeseg, es kapok amit kapok? En sokkal jobban orulnek annak, ha tenyleg kis aprosag es hozzam illik pont, meg a kapcsolatunkrol is szol.
En gond nelkul megkerem ra ha ez ugymond megszokott es nem bizarr, csak nem tudom mennyi remenyt fuzhetek ahhoz, h o hajlik majd erre. Nen nezem ki belole egyaltalan h majd o leul es kezmuveskedik egy jot, nem az a tipus :D
Ja es ugye a fontos dolog eppen az, h en nem csak most szeretnem igy, hanem az elkovetkezendo evfordulok alkalmaval is, amolyan hagyomanykent beiktatva :)
21/L
Miért nem mentek el mondjuk 2-3 napra valahova?
Mi a 4. évfordulónkat is 4-5 napos pihenéssel tartottuk, ott ahol a màsodik randink volt, és ott töltöttünk egy hétvégét.
Oké, hogy idősebb vagyok pàr(!) évvel mint te, de engem 21 évesen se vonzott valami kis macika, vagy kézzel készített vacak, ami csak a port fogja.
N34
Egy férfi pedig meg végképp nem fog gyönyörködni egy fotóalbumban, esetleg szívecskés macikàban.
De te ismered a pàrod, enyém nem ismerne ràm, azt hinné megbolondultam, korànàl, mentalitàsànàl fogva sem olyan, hogy valami nyàlas vackot ajnàrozzon.
Vagy csak menjetek el vacsoràzni, esetleg főzzél te otthon.
Szerintem is a legjobb ajándék egy közös élmény, de ha mindenképp tárgyilagos dolgot szeretnél, annak legyen funkciója. És semmiképpen sem várd el tőle, ha nem olyan fajta, hogy le üljön neked farigcsálni valamit, mert kellemetlenül fogja magát érezni. Nekünk most lesz a 3.-dik évfordulónk. Még nem tudom mit kap tőlem idén. De például graviroztattam már karkötőt, annak nagyon örült és azóta is hordja (nekem is van, így páros a dolog).
21/N
Te komolyan 21 éves vagy?
Nekem is volt kapcsolatom 21 évesen hidd el, de ha màr mindenképp valami tàrgy, akkor oké after shave, parfüm, borotvahab stb, de nem cetlikkel meg minden ilyan vackokkal tarkítva, hanem díszdobozban/dísztasakban.
De te ismered, én férfiakat ismertem mindig, kisfiúkkal kvàzi nem volt kapcsolatom, tehàt hallgass akkor magadra mintsem màsra.
De pl aki írta a gravíroztatott karkötőt, na az nem rossz ötlet.
(Kàr, hogy "emberem" semmi ékszert nem hord)
Oké, én pl nem tartok személytelennek egy karóràt, autójàhoz valamit, én egy fúrógépet sem tartok rossz ötletnek, de én pàrom hasznàlja is, mivel kertes hàzban lakunk, mindig van mit csinàlni, nem is poénból van egy hatalmas műhely az udvaron belül.
23 évesen azért én még nem nevezném húde benne van a korban hapsinak, de akkor cetlizgess.
Majd ha felnősz, akkor kimutatod a szeretetedet irànyàba, nem leírod neki, meg valami kuponokat gyàrtogatsz.Persze ha neki ez tetszik, akkor nyert ügyed van, de hidd el, ezt eljàtszod egy 30,40,50-es férfinél, körbe fog röhögni.De nem előtted.
Mondjuk én amúgysem tartom valami férfias tulajdonsàgnak ha érzelgős, nyàlas, minden csöpögős és szirupos vacaknak örül, meg elsírja magàt egy cukormàzas filmtől, de ez màs dolog.
Felnőtt emberek inkàbb elmennek kikapcsolódni, az örökre megmarad, a cetlijeidet meg kuponjaidat az első kukàba beledobja.Màr ha férfiből van, és nem àtoperàltatott hím.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!