Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kék szíves ajándékdobozba szeretnék páromnak valamit belehelyezni ajándékkép évfordulóra, kinek milyen ötlete van, mi legyen az ajándék?
- Drágám úgy örülök ennek az ajándéknak! A gondolatomat is kitaláltad! Honnan tudtad mi melengetné meg legjobban a szívem? Mikor jött ez az isteni szikra?! Azért ismersz ennyire mert lélekben már együvé forrtunk?
- Ugyan, szivi. Lófaszt se tudok rólad ezért szarás közben kiírtam egy kérdést hátha a gyakori szűz nyominger kisfiúiból és fekete lelkű komplexusos kövér vénlányaiból álló kompániája valami ötlettel szolgál majd.
Férfi, én vagyok a nő.
2. ismerem eléggé, de már annyi ajándékot adtunk egymásnak, hogy nincs új ötletem :D
Süss valamit és azt tedd bele.
Írj neki egy verset.
Rakj bele egy kulcsot, a hozzá való lakattal meg kattintsd össze a bugyid a toppoddal. Mikor meg kinyitja, akkor meg tapsikolj, hogy de jó, hogy meglett, egész nap ezt a rohadt kulcsot kerested :D.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!