Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruhapróbára kötelező hívni a 2 koszorúslányomat?
Igazából én sosem terveztem az esküvőmre koszorúslányokat, a 2 legjobb barátnőm akiket meghívtam "jelentkeztek", hogy szívesen segítenek az esküvő körül. Mondtam nekik, hogy rendben, lehetnek koszorúslányok ha szeretnének, de én nem szándékozok pl. koszorúslányruhát vásárolni nekik, mert visszafogott esküvőt szeretnénk a párommal. Max. kapnak pár színt ami tetszik nekem, és majd egymás között beszéljék meg a részleteket, hogy kinek melyik tetszik. De nem kötelező a dolog, bármikor visszaléphetnek.
A héten megyek az első ruhapróbámra. Ezt mindig is úgy képzeltem el, hogy csak én és az édesanyám. Mikor mondtam a lányoknak, hogy van időpontom, akkor az egyikük azonnal azzal jött, hogy "őket miért nem hívtam?"... Annyit mondtam, hogy mert ezt mindenkinek meglepetésnek szánom, hogy a nagy napon lássák ők is ruhát. Vagy tényleg "kötelező" őket is vinni?
Bocsi, lehet nem ide való a kérdés, de szerintem itt vannak a legtöbben akik tudnak segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!