Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit kaptatok a párotoktól szülinapra?
Es ezt tenyleg a felnott nőktől / lányoktól kérdezem, nem a kis 15, evesektol :D
(20/L?)
Ti ilyenkor amugy valami nagy durranasra szamitotok a parotoktol?
Mi 1, 5 eve vagyunk egyutt es en tavaly is nagyon keszultem a szulinapjara,es persze o is az enyemre, iden lesz a 20.szulinapom es annyit tudok h el fogunk menni majd valahova, es mivel a 20 kerek szam, nekem ez a szulinap eleg fontos.. Mondtam neki h nem kell tulzasba vinnie, De van egy olyan erzesem h "csak" azt a kozos progit fogom kapni, ami lehet igazabol barmi, de nekem ettermi vacsi a tippem. Nem akarok nagyravagyonak tunni tenyleg, de a szivem melyen annyira orulnek tole egy csokor rozsanak, vagy bonbonnak vagy barmi kis romantikusnak h erezzem h torodik a szulinapommal.. Vagy ez filmbe illo? Sokat varok el? Vagy attol meg torodik velem ha nen ad targyi ajandekot?
Gondolom azért, mert a Kérdező felnőttek vàlaszát vàrta, 34 évesen én azt hiszem annak szàmítok, és mivel mi ugye lassan 4 éve együtt is élünk, itt màr màs az ajàndékozàs is, hiszen ismered annyira a màsikat, hogy tudod, miket szeret.Nyilvàn egy 20 éves "kislàny" még nem él olyan kapcsolatban, (a fiú sem) hogy tudjàk igazàn, mi az amivel tényleg nagy örömet tudnak egymàsnak szerezni.
Én könyvet is rengeteget kapok tőle, mert tudja (óhatatlan, hogy làtja a hàzban kedvenc írónőm műveit) ki a kedvencem.
De pl én sem veszek neki valami macikàs kis vackot, nézne is rendesen korànàl és mentalitàsànàl fogva.
Ezért történhetett a lepontozàs.
Semmit...igy egyeztünk meg. Elmegyünk kikapcsolodni hétvégén. Ma van egyébként a szülinapom.
N27
14el értek egyet, 35 évesek vagyunk, párom 10 év után is fizikailag képtelen arra, hogy értelmes ajándékokat találjon ki.
Tavaly kaptam egy hajszárítót, ami úgy történt, hogy mondtam, hogy tönkrement a régi, és fű nagyon örülnék egy hajszárítónak, ami lehetőleg ilyen és ilyen, és itt és itt kapható és tudod, lesz szülinapom ekkor és ekkor (ha nem mondom, elfelejti). Így viszont kaptam, és pont olyan, amilyet akartam. Egy csomó pasi így működik, nem csak az én párom, lehet ezen nyekeregni, de szerintem egyszerűbb, ha őszinte vagy, rengeteg felesleges szenvedéstől megszabadítod magad.
A helyedben én pl ezt mondtam volna:
Drágám lesz a 20. Szülinapom, nagyon fontos nekem, és örülnék ha valami különlegessel készülnél számomra, amiből látszik, hogy igazán gondolsz rám. Nem anyagiakban értem, hanem örülnék, ha foglalkoznál a kérdéssel, például egy emlékezetes közös program, kirándulás, vacsora stb.
Párod reakciója pedig ez lett volna : oké.
Ertem en h pasibol van o is, de szamomra pl nem annyira nehez jo ajandekot talalni szamomra. En meg nem szeretem ilyenkor rafogni arra h jaj o ferfibol van mint a tobbi, ez eleg snassz szoveg, es nem hiszem h attol mert valaki ferfinek szuletett akkor mar az eleg mentseg egy egesz eletre ha pl mindig melle lo az ajandekokkal (nem az en paromra ertem, hanem altalanossagban). Szamomra ez azt sugallja inkabb, ha nem tud olyat adni aminek en nagyon orulok, hogy egyszeruen nem ismer elegge. Lehet en spilazom tul, de ez a helyzet.
Koszonom az eddigi valaszokat!
Pénzt.
(15 éve vagyunk házasok... 43/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!