Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónapha viszonyom lett a gyerek tanitónójével, most jön hozzánk családlátogatásra mit tegyek?
Kalap úrnak ismét igaza van.
(én tanárnő vagyok)
Főzz neki kávét!
Amúgy meg ha nem akarsz rosszul kijönni belőle, rövid úton zárd le a viszonyodat a nővel...
Eleve rizikós egy félrelépős viszony, de ha mégis belemész ilyenbe kizárólag olyannal tedd ezt, akihez semmi egyéb vonalon nincs kötődésed.
Jó, tudom, ezen már túl vagy, de hogy pont a gyereked tanárnőjével?Aki még azt is szeretné,hogy elválj...
És ezt a kérését milyen alapra helyezi?Az elején nem beszéltél arról,hogy Te nem akarsz válni, kizárólag flörtöt szeretnél?
Szerintem itt legkisebb súlyú az a kérés,hogy családlátogatásnál otthon maradj-e vagy sem.
Én is otthon maradnék a helyedben, de előbb beszélj Vele,és óvatosan célozz arra,hogy ugye csak a gyerek lesz a téma?
Én nem szoktam ilyet írni, de ez biztos ,hogy kamukérdés...
Ha valóban igaz lenne, jó hülye vagy, és a tanítónő is.
Kívánom, hogy derüljön ki,és rúgjon ki a nejed a p.ba!
Nem kéne ennyire lehordani szegény fickót, lehet ezen múlt a gyerek matek kettese. És így az évközi családlátogatás is érthető.
Kérdező: legyen otthon sör!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!