Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Brutális ha annyira FÉRFI vagyok hogy inkább leélem a fiatalságom nő nélkül, ha nem lehetek olyan nővel együtt aki igazán tetszik nekem is?
Tacskó koromban még kegyetlenül sóvárogtam a nők után és belementem volna mindenféle alkuba is, csak legyen valami nő. Ez igazán szánalmas béta hím atitűd, amikor konformista módon belemész ilyenekbe és olyan nőkkel vagy együtt, akik igazából nem is vonzanak.
Úgy érzem mostanra értem meg, a tacskóból egy 3 méteres tigris lett, egy nyugodt, határozott ragadozó, aki kizárólag a számára legfinomabb falatokkal éri be.
S ha nem kaphatom meg a nekem leginkább tetsző nőt, hát akkor maradok egyedül.
Szerintem nincs ennél férfiasabb, amikor inkább tűröd a magányos estéket, de nem adod lejjebb. Van egy nőideál a fejedben, te arra vágysz és kész. Nem alkudozol.
FÉRFI vagy. Vagy azt kapod amit szeretnél, ha pedig nem jön össze akkor nem toporzékolsz, hanem elfogadod és akkor maradsz egyedül.
Sose éreztem még magam ennyire FÉRFInak.
F/28
Nem olvastam el mit írtak az előttem lévőek, de én csak gratulálni tudok, hogy van még ilyen férfi a földön! Ezt hívják nagybetűs FÉRFInek!
Én világ életemben ilyenre vágytam, tavaly pedig összehozott a sors életem szerelmével, aki ugyanebben a felfogásban éli az életét! Rettentő büszke vagyok rá, és hiszem, hogy kifogtam a világ legnagyszerűbb emberét. Örülök, hogy te is ezek közé a ritka férfiak közé tartozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!