Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Csaj az ilyen pasik jönnek be? Képpel
2019. febr. 3. 21:31
21/38 anonim válasza:
22/38 anonim válasza:
21-es:
Fuhuhuhúúúúú, a második jöhetne nekem akármikor <3
24/38 anonim válasza:
#22: nem leszek a tiéd, te budos nuniju. 🙂
25/38 anonim válasza:
Nuniju jezusom milyen idióta beteg szavak vannak itt ... hogy lehet ilyen gáz szót ki találni . Uram isten
26/38 anonim válasza:
Nem - sőt, nekem ez már túl tökéletes. Kb. úgy vagyok az ilyesmivel, mint egy múzeumban egy görög szoborral, hogy szép, szép, de otthonra nem kéne.
27/38 anonim válasza:
21-es, nekem az elso az esetem.
Neki van karaktere, erdekesnek latszik.
Akit a kerdezo linkelt, az tul tokeletes, nagyon jokepu, de olyan, mintha csak errol szolna az elete, hogy jol nezzen ki. Plusz nem hiszem, hogy egyaltalan eszrevenne engem, hogy letezem.
Persze ez igy mind elso latasra, amugy nem tudom, hogy milyen emberek.
28/38 anonim válasza:
Marichuy-t néztél, kérdező? :D
29/38 anonim válasza:
Nekem a tökéletlenebb pasik jönnek be. Mackós és az se baj, ha nem szép az arca.
30/38 anonim válasza:
Csatlakozom, nekem is túl tökéletes. Arcra is és testre is. Rajzolni sem lehetne szebb/helyesebb arcot.
Azontúl nyilvánvalóan rengeteg munkát fordít a kinézetére, ami nekem nem szimpi.
Azért érdekes, hogy ennyien így vannak ezzel.. :)
Láthatóan a "tökéletesség" sem nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!