Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem tiszteletre méltó, hogy vannak fiatal egyetemista lányok, akik személyesen keresnek lányt harmadiknak édeshármashoz?
Ezer éve fent vagyok szexpartner kereső oldalakon és ezért jól tudom, hogy ha egy nő belemegy abba, hogy plusz egy nő, akkor az vagy biszex vagy biszex.
Nagyon ritka, hogy hetero ként belemenne egy nő.
A férfiak már nem ilyenek, hamarabb belemennek a két pasi ba.
Ez nem nyitott gondolkodás, hanem beteges....
Ennyi erővel nyitottan gondolkozhatna hogy állatokkal is szexel, meg a pasija is mert az olyan nyitott...
Perverz állatok vagytok :D
Tiszteletre méltó, hogy az idióta egoista pasijuknak aki nem elégszik meg csak velük, r-go nem tiszteli őket annyira, hogy az ő érzéseivel is törődjön és csakis a saját örömét, kielégülését tarja szem előtt, segítenek kiélni ezen vágyait, közben a sajátjukat sárba tiporva? Mert ha igazán szerelmes egy nő a férfiba akkor nem hiszem, hogy jól esne neki, hogy a pasi más nőt kíván. Gondolom neked jól esne, hogy a nő akit imádsz más pasira gerjed.
El vagy ferdülve nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!