Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk! Nektek vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk! Nektek vannak lány barátaitok?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó dolog az, hogy nem csak férfiak vesznek körül, hanem van/vannak nő barátok is? Olyan akivel elmentek ide-oda, jártok egymáshoz, akár utaztok is, de tényleg csak baráti viszony, semmit több.

2019. febr. 2. 12:38
1 2
 11/17 LazyJones ***** válasza:
Van pár. Régebben több is volt, de lecsiszolódtak az évek soran.
2019. febr. 2. 14:26
 12/17 anonim ***** válasza:
vannak
2019. febr. 2. 14:28
 13/17 A kérdező kommentje:

Akiknek van, ti soha nem néztek az illetőre nőként és nem barátként?

Vagy ez, hogy működik?

Barátkozom egy lánnyal, de tényleg csak barátként, mivel van párja. Nekem tetszik a lány mondjuk, mivel szép, de nem tudom hova tenni azt, hogy őt szereti meg vele jár és én meg tényleg csak sima barát vagyok.

Nem is tudom mit csináljak mikor hív valahova, ha megyek vele legalább nem ülök itthon, de az is bennem van, hogy annak örülnék ha úgy mennénk mintha a barátnőm lenne.

Szerintetek ez nem lúzerség kicsit?

2019. febr. 2. 15:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Kicsit luzerseg. Döntsd el szerintem, hogy a barátnőd vagy a barátod szeretnéd hogy legyen és ezen ne változtass. Elég fontos különbség :)
2019. febr. 2. 15:53
 15/17 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Jól néz ki, csinos lány, látom mert nem vagyok vak, de akkor se tudok úgy rátekinteni rá, hogy barátnőjelölt.

Ha te viszont így gondolkodsz, hogy egy kicsit szeretnéd, hogy több legyen, akkor hagyd, nem érdemes folytatni a dolgot.

2019. febr. 2. 17:15
 16/17 Clay Morrow ***** válasza:

Nincsenek. Sosem azért kerültem egy lány közelébe, hogy barátságot akarjak, mindig is romantikus céllal közeledtem.

Valahogy nem bírom elképzelni mi többet vagy egyáltalán tud-e annyit nyújtani egy barátságban, mint egy férfi barát. Másképp működünk, nők-férfiak és amíg mindent meg tudok beszélni egy férfitársammal, minek nő barát?

2019. febr. 2. 17:34
 17/17 LazyJones ***** válasza:
Miért külön kategória az, hogy nő, vagy barát? Nő ÉS barát. Vonzó, szexis, érzékeny, némelyik kacér, némelyik hűvösebb - de ennél azért több kell ahhoz, hogy akármelyik nőre is másként nézzek. Ezek mellett pedig barát, akivel lehet beszélni, megosztani élményeket, gondolatokat, problémákat, akik számíthatnak rám és akikre én is számíthatok, részei vagyunk egymás életének, örülök a boldogságuknak, és bánkódom a veszteségeiken. Nekem ez a kettő valahogy nem akadályozza egymást.
2019. febr. 2. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!