Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nagyon megszerettelek" minosulhet szerelmi vallomasnak?
"nagyon szerettelek" ergó, régen szeretett, de már nem!
Értelmezni is kéne a mondottakat.
Ha a jelenben, most szeretne, akkor így mondta volna: Nagyon szeretlek. Pont.
Egyébként nem kell azonnal szerelemre gondolni, a barátok, haverok is szereti egy szinten egymást, tisztelik a másikat.
Első, neked is értelmezni kéne a kérdező által leírtakat. :D
Szerintem húzza az agyad az ilyen dumával. Gondolom még nem feküdtetek le. Jól sejtem?
#1 Neked is értelmezni kéne a leírtakat, mivel ott van előtte a "MEG".
Igen, végülis lehet szerelmi vallomás. Gondolom még idő kell neki, mire kitudja mondani a szeretlek szót. De már jó úton halad. :)
"Első, neked is értelmezni kéne a kérdező által leírtakat. :D"
Hol nem értelmeztem a kérdező által leírtakat? A kérdésre is válaszoltam, szóval, jöhet a magyarázkodásod!
#4, "megszerettelek" ez a szó bontás nélkül fut! Többet nem tennék hozzá.
Kedves kérdező! Jól bezavartad ezzel a megszerettelek szóval!😂😂😂
Igen, lefeküdhetsz vele.
Igen, azért mondta.
Igen, valszeg egy alkalom lesz.
Minősülhet annak. Miért ne? Én pl akkor használtam a "Kezdelek megszerezni" mondatot amikor a párom először szerelmet vallott.
Szóval a nagyon megszerettelek az szerelmi vallomás. Kialakultak az érzelmei irányodba. Mindez egy folyamat része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!