Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gusztustalan/kihív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gusztustalan/kihívó/közönséges ha egy lány egy ilyen felsőt melltartó nélkül vesz fel? Inkább nagy vagy kis mellen gáz?

Figyelt kérdés
[link]
2019. jan. 31. 23:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem melltartó nélkül minden igénytelen az utcán,teljesen mindegy mennyire csinos,kis mellű,feszes.Kimondatlan du#gjál meg.Szinte felhívás.Amùgy a felsőben semmi közönséges nincs.De a melltartó elhagyása az.N
2019. febr. 1. 00:47
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
Lehet szép csecskupak nélkül is egy nő, de azért viseljen olyan fazont, színt, ahol megmarad a rejtélyes ízlésesség. Ezzelba felsővel az a bsj, hogy nem tükrözi senki személyiségét, mert több tucatnyi lány és nő hordja ugyanezt. Nincs benne egyediség.
2019. febr. 1. 01:00
 13/23 anonim ***** válasza:
31%

Ha szép a melled semmi gond és vedd fel nyugodtan.

Elkeserítő;hogy mára közönségessé' válik aki nem visel melltartót...

20-éve nem hordtak a nők csak az extra nagy mellűek meg aki szült vagy rossz volt a formája.

Horvátországban azért szeretek nyaralni mert ott nem foglalkoznak azzal,hogy jajj nics rajta cicifix "...

és nem korfüggő hanem,hogy vállalható-e az alakod....

2019. febr. 1. 01:09
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, 9-es, nem terrorizálom ezzel vizuálisan a nagy érdeműt. 8-as voltam.
2019. febr. 1. 01:47
 15/23 anonim ***** válasza:
79%

Egy lány véleménye:

Nekem eszméletlenül kínos lenne (kis mellekkel is) ha üvegvágó gyémánt válna a mellbimbómból ebben a téli hidegben. Vannak melltartók amik testhez simulnak és nem látszanak ruha alatt.

(Most nagymama leszek de a kislányok nem kellene ebben mászkáljanak mert ejnye a derekuknak és a veséjüknek)

2019. febr. 1. 05:36
 16/23 anonim ***** válasza:
42%
Nyugodtan felveheted melltartó nélkül.Én sose hordok,még nem haltak bele a körülöttem lévők.
2019. febr. 1. 07:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Otthon jó, de máshovà melltartó nélkül nagyon gàz
2019. febr. 1. 08:33
 18/23 anonim ***** válasza:

Itthonra simán hordok ilyeneket melltartó nélkül.

Lakáson kívül viszont szerintem ízléstelen melltartó nélkül menni 14 éves kor fölött.

2019. febr. 1. 09:37
 19/23 anonim ***** válasza:
32%
Fűző hordani szerencsére már nem kötelező. A melltartó is ugyanez a kategória. Miért elvárás egy kényelmetlen ruhadarab viselése, amelynek sok esetben meg funkciója sincs?
2019. febr. 1. 10:52
 20/23 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem aranyos darab nekem is tetszik de nem az én alkatomra való :D szerintem fel lehet venni melltartó nélkül is ki hogy érzi jól magát csak jobban illene kisebb mellű csajokhoz és fiatalokra.
2019. febr. 1. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!