Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőke, barna, szőkésbarna v fekete hajú csajszik tetszenek?
nekem a szép lányok tetszenek..a természetes és ápolt hajjal! De ha már kérdezted: 1. sötétbarna/fekete hajú barna/fekete szemü és finoman barna börü / Nicole Scherzinger és hasonlók.. 2. sötétszöke/szökésbarna hajú barna szemü, barna börü /Shakira- és hasonlók
Amit nem szeretek: a "hófehér" bör és nagyon vörös haj - de ha a lány azért szép, akkor még (külsejét nézve ) okés.
Laci Darmstadt
Én barna vagyok de ilyenkor nyron eléggé kivilágosodik szőkéssé:)és kék hozzáa szemem..fekete hajat jobban szeretnék de enm fogom festetni!!
13/L
Utolsó: 13 évesen még én is úgy voltam vele, hogy sosem fogom festetni a hajam...
Eredetileg sötétbarna hajam van, de évek óta festetem. Voltam már fekete, szőke, most épp vörös vagyok (elég világos szőke voltam előtte, még eléggé ledobja, szóval most kezd rózsaszínes lenni, de imádom így is a színét). És színezővel is volt már festve bele kék, zöld, lila, pink... A szivárványt ki tudnám rakni a képeimmel :D De imádom. És a barátom is imádja :D
17L
Megint a13 éves lány vagyok...Nekem egyszer volt benne melírXD de eredetileg kimosható lett volna...csak túl sokat kent rá a barátnőm...és teljesen benne maradtXD szóval volt egy bazinagy szőke csík a hajmban kb 1 évigXDamúgy színezővel nekem volt zöld kék piros...stb de az csak bulikon (kimoshatóval.)
amúgy aki világosabb hajszínt akar annak a kamillatea bejöhet...simán csak megfőzöd a kamillát és leöblíted vele a hajad ettől világosabb lesz...
khm nekem fekete hajam van és kék szemem:P:P
am simán megörülök a boci szemű csávoké meg a kékszeműeké:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!