Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkhöz szól a kérdés! Milyennek képzelitek azt a férfit, aki. ?
Figyelt kérdés
... olyan hatással lenne rátok, hogy semmi nem számítana, csak együtt lehessetek vele, akár csak rövid időre is?
Esetleg van ilyen férfi a való életetekben is?
Kort is írhattok!
2019. jan. 28. 19:20
2/8 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen férfi az életemben.
Ha ma megkeresne, hogy próbáljuk meg együtt, mindent feladnék érte.
A biztonságos otthon érzése fog el a közelében. Ő nem úgy van rám hatással, hogy izgat a teste, és csak utána veszem észre a többit, pont fordítva. Előbb lettem bele fülig szerelmes, mint egyáltalán felfogtam volna a külsejét.
3/8 anonim válasza:
Van ilyen,de nem tudom azt kérni,hogy akár kis időre is,mert azt már tudom,hogy az kevés.Nem tudom megmondani,hogy milyen pontosan,tökéletlen.N36
4/8 anonim válasza:
Volt 1 ilyen férfi az életemben és jelenleg is van 1 másik,sajnos.
Különbözőek
5/8 anonim válasza:
Van ilyen férfi... 10 éve a férjem. 😊
6/8 anonim válasza:
Jó érzés vonzódni valakihez, meg tiszta szívből, őszintén sokra tartani, de az önbecsülésemet, meg amit saját erőből elértem, soha senkiért nem adnám föl (nem is érdemes egyébként).
7/8 anonim válasza:
Kinőttem én már abból, hogy csak egy kis vonzódás miatt dobjak mindent. Nekem ehhez több kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!