Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg 23 éves vagyok, a férfi aki tetszik, viszont 40-en felül van. Egyszerűen tetszik nekem, tudom, hogy nem sok jót jósolnak egy ilyen párkapcsolatnak. Pozitív kommentek, tapasztalatok? Mellesleg nincs apakomplexusom!
11.-nek.
Ja, egy gazdag bankár kéne neki szerinted?
Haverom tanári diplomával nyomja gyárban, mert ott 270-et visz haza.
Vagy a melós nem ember?
Éltem együtt olyan nővel aki 17évvel volt fiatalabb nálam. A kapcsolatunk elég nehezen indult, nem akartam megbotránkoztatni az ismerősöket és nem akartam, hogy beszéljenek rólunk, de belementem. kb 1 hónap volt fura, utána nagyon élveztem. Soha nem unatkoztam mellette, mindig pörgött ezerrel és nagyon beleszerettem.
Gyönyörű helyeken voltunk együtt és egy percig sem éreztem rajta hogy kihasznált volna. 2 évig voltunk együtt és minden napjára boldogan emlékszem vissza, de vége lett. A kapcsolat elején már tudtam, hogy nem lesz a feleségem, és nem is erőltettem soha hogy elkötelezze magát, talán ezért váltunk el balhé nélkül és jó barátságban. Ma is tartom vele a kapcsolatot, párizsban él egy zeneszerzővel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!