Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenleg 23 éves vagyok, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenleg 23 éves vagyok, a férfi aki tetszik, viszont 40-en felül van. Egyszerűen tetszik nekem, tudom, hogy nem sok jót jósolnak egy ilyen párkapcsolatnak. Pozitív kommentek, tapasztalatok? Mellesleg nincs apakomplexusom!

Figyelt kérdés

2019. jan. 26. 22:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%
40 éves gyári dolgozó igazi mintaférfi egy 23 évesnek.
2019. jan. 28. 18:13
 12/24 anonim ***** válasza:
59%

11.-nek.

Ja, egy gazdag bankár kéne neki szerinted?

Haverom tanári diplomával nyomja gyárban, mert ott 270-et visz haza.

Vagy a melós nem ember?

2019. jan. 28. 18:18
 13/24 A kérdező kommentje:
Én sem értem,mi a baj egy melós emberrel. Nem csak diplomasokból áll a világ
2019. jan. 28. 18:30
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

Éltem együtt olyan nővel aki 17évvel volt fiatalabb nálam. A kapcsolatunk elég nehezen indult, nem akartam megbotránkoztatni az ismerősöket és nem akartam, hogy beszéljenek rólunk, de belementem. kb 1 hónap volt fura, utána nagyon élveztem. Soha nem unatkoztam mellette, mindig pörgött ezerrel és nagyon beleszerettem.

Gyönyörű helyeken voltunk együtt és egy percig sem éreztem rajta hogy kihasznált volna. 2 évig voltunk együtt és minden napjára boldogan emlékszem vissza, de vége lett. A kapcsolat elején már tudtam, hogy nem lesz a feleségem, és nem is erőltettem soha hogy elkötelezze magát, talán ezért váltunk el balhé nélkül és jó barátságban. Ma is tartom vele a kapcsolatot, párizsban él egy zeneszerzővel. :)

2019. jan. 28. 18:31
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is mindig az idősebb pasik tetszettek. Párom 12 évvel idősebb nálam és jól megvagyunk. Szerintem nálatok sem lehet akadály a korkülönbség, ha szeretitek egymást.
2019. jan. 28. 18:32
 16/24 anonim ***** válasza:
61%
Ha annyira normális ez a felállás szerinted, akkor minek a pozitív megerősítés? Vagy te vagy a 40-es pasas, aki menőzik a friss hússal?
2019. jan. 28. 18:36
 17/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mindenki fogta fel, hogy a beszólásokra nincs szükségem. Az eddigi normális válaszokat köszönöm
2019. jan. 31. 16:08
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fórum is azt a célt szolgálja, hogy véleményeket kapj. Szerintem először gondolkodj el azon, ennek az illetőnek miért is nincs mondjuk egy boldog házassága ennyi idősen. Nem bántásnak szánom, de érdekes, hogy egy húszonéves nőt hajt. Nyilván lehet pozitív végkifejlet is persze, de az a ritkább.
2019. febr. 6. 21:08
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha kiirsz kérdést, nemcsak nyalizast kapsz.
2019. febr. 6. 21:50
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
Ne foglalkozz senkivel! Én is 12 evvel idősebb férfival elek együtt 13 éve. Szerelmünk gyümölcse egy 8 éves kislány. Néha kibukik a korkülönbség, de én mondjuk alkalmazkodó vagyok. Mindig is az idősebbek jöttek be. Volt egy 26 evvel idősebb párom is. Imádtam! Ha úgy érzed, hogy akarod öt, próbáld ki, ne hallgass másra, csak az érzéseinkre. Nem hiszem hogy csalódni fogsz! :) N
2019. febr. 14. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!