Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek sikertörtenetet több mint húszéves
korkulönbseggel?
Figyelt kérdés
Peldaul ha egy negyvenket eves nö összekerul egy huszonnegy evvel idösebb pasival , úgymond megházasodnak , tudtok pozitiv törteneteket ilyen idös szereplökkel ?
Ismerek olyat, ahol a férfi 37 évvel volt idősebb a nőnél és leéltek együtt 16 évet. Szerintem ez sikertörténet. A végén a férfi elengedte/elküldte a nőt, mert már valóban nagyon nagy volt köztük az áthidalhatatlan szakadék. A férfi 70-en fölül van.
2019. jan. 26. 18:43
12/20 anonim válasza:
ui: Lehagytam a lényeget. Az a férfi, aki 37 évvel fiatalabb nővel élt 16 évig és végül ő engedte el a nőt, ma azzal az élete nagy szerelmével él, akivel több, mint 10 évig plátóian voltak szerelmesek egymásba, mert mindketten házasok voltak. Köztük csak pár év van és nagyon boldogok.
2019. jan. 26. 19:03
13/20 anonim válasza:
Huszonéves lányok!
Egy egyedülálló 45+ -os pasi valakinek?
;-) :-DDD
2019. jan. 26. 19:04
14/20 anonim válasza:
Igen, például Soros György és felesége.
2019. jan. 26. 19:06
15/20 anonim válasza:
A főnökasszonyom és a néhai férje között 30 év különbség volt. 26 évet voltak együtt, én már csak az utolsó 3 évet láttam. Arra az önzetlen szeretetre, odaadásra, végtelen erőre, ahogy a nő ápolta az egyre rosszabb állapotban lévő férjét, nem tudom hányan képesek.
2019. jan. 26. 19:21
16/20 anonim válasza:
Céline Dion és René Angélil esete.
2019. jan. 26. 20:22
17/20 anonim válasza:
Nagymamàm és màsodik férje között 21 év volt, pótnagyapàm 86 éves koràban bekövetkezett halàlàval ért véget, 40 évet éltek együtt boldogan.
Köztünk élettàrsammal 27 év van köztünk, 4 éve élünk együtt.
2019. jan. 26. 21:33
18/20 anonim válasza:
Catherine Zeta-Jones es Michael Douglas.
2019. jan. 26. 21:43
19/20 anonim válasza:
Egyik volt osztálytársam apja 19 évvel idősebb anyjánál és nem rég ünnepelték a 40. házassági évfordulójukat.
Unokatesóm apja (vagyis nagynéném volt férje) meg egy 17 évvel fiatalabb nőért hagyta el a nagynénémet, több mint 30 évvel ezelőtt és azóta is együtt vannak.
Jó, egyik sem 20+ év, de közel van hozzá.
2019. jan. 26. 22:28
20/20 anonim válasza:
Rokonságunkban van egy pár, ahol a nő 27 évvel idősebb a férfinél. Már 20 éve együtt vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!