Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most koltoztem el a szuleimtol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most koltoztem el a szuleimtol sajat lakasba, lanyok ti mennyire buktok azokra a sracokra akik mar ön fenn tartoak? Kocsi es lakasom is megvan.

Figyelt kérdés

Na szoval. 19 eves vagyok most koltozem el a szuleimtol videkrol varosra, videken az emberekkel valo kapcsolatom nagyon hideg volt. Barataim sem voltak ott es sajnos baratnom sem. Igy most hogy sajat labra alltam auto , lakas van.. a lanyok mennyire buknak azokra a sracokra akik mar teljesen onalloak? Hogyan tudnek megismerkedni egy olyan emberrel aki tenyleg ertekel.. es fontos lennek szamara. Mas emberektol nem kaptam ezt meg.. ugy erzem szeretet hianyom van.. szuleimmel jol megvagyunk csak megis azert egy kozvetlen kapcsolat lenne jo akivel barmit megtudok osztani..

Koszi a valaszokat.

19/F

2019. jan. 25. 01:04
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nem hangoztatok semmit én.. úgy költöztem el hogy kb senkinek nem szóltam,nem is szeretek nagyzolni , sőőt. Itt gyakorin gondolom leírhatom, mert senki sem ismer senkit.

Aki meg azt hiszi a szüleim fogják a kezem.. nem. Mosok,főzök,elvégzem a minden napi dolgokat.

De valahogy hiányzik egy rész.. barátok vagy egy komolyabb kapcsolat.

Mondhatni introvertált vagyok bulizni nem nagyon szeretek jobban szeretek beszélgetni valakivel nyégyszemközt.

2019. jan. 25. 14:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Hàt majd lesz előbb utóbb valakid,még fiatal vagy.Nem kell kétségbe esni.Amúgy nem az a fontos,hogy valakinek van-e pénze,hanem, hogy mindig tudjon pénzt csinàlni ( férfiak és nők esetèben is)
2019. jan. 25. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!