Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy tetszik valaki, de nem jönnél össze vele?

Figyelt kérdés
Hogy annyit ér, hogy keresd a társaságát, jókat beszélgess, flörtölgess vele, de ha mindketten egyedülállóak vagytok sem alakítanád úgy, hogy párkapcsolat alakuljon ki köztetek?
2019. jan. 24. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Jártam már így, de nem miattam nem lett kapcsolat, én benne lettem volna.
2019. jan. 24. 18:36
 2/12 anonim ***** válasza:
27%

Ugyanúgy, mint az 1-es.

Barátnak kellettem volna, többre nem.

Barátság se lett belőle ezek után.

2019. jan. 24. 18:41
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Nálam tuti nincs. Sem másokat, sem pedig magamat nem szeretem fölöslegesen hülyíteni.
2019. jan. 24. 18:43
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Persze.

Azért mert tetszik egy nő aki szimpatikus is egyáltalán nem biztos, hogy meglenne a közös hullámhossz is.

Céltalanul viszont nem flörtölök.

2019. jan. 24. 18:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, akivel összejönnék, de ha azt mondaná, inkább legyünk csak barátok, elfogadnám. Mert az is job,b mint a semmi. Aztán lehet, hogy időközben változik a helyzet... :)
2019. jan. 24. 18:54
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Persze. Volt ilyen, tetszett az illető, de nem voltam belezúgva. Párkapcsolatokba meg többnyire szerelemből megyek bele. A tetszés még nem szerelem.

Volt akihez vonzódtam is, komolytalan viszony alakult ki köztünk, de nem tudtam páromként tekinteni rá.

2019. jan. 24. 18:58
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Igen, volt. Jóval fiatalabb volt a srác mint én. Tudtam,hogy nem működne hosszabb távon, komoly kapcsolatként.
2019. jan. 24. 19:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Alapból ilyen a természetem, hogy csak barátság, ismerősségi szintig megyek.
2019. jan. 24. 19:45
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

Volt, jövőre nézve mások a tervei így a szerelem sem alakult ki. Jól néz ki? Nagyon. Jó vele beszélgetni? Igen. Jó vele a szex? naná. Látom magam mellette 5 év múlva? Nem.

Ideig óráig elszórakoztunk majd békésen elváltunk.

2019. jan. 24. 20:22
 10/12 A kérdező kommentje:

Utolsó, de ti tulajdonképpen összejöttetek.:) Vagy hát elszórakoztatok.

Kérdésben olyanra gondoltam (ezt valóban lehet, hogy nem fejtettem ki), ahol randi, vagy bárminemű privát találkozó se alakul ki, pedig látszólag bejönnek egymásnak és közös társaságban olyan, mintha "mindjárt" alakulna valami, de ezt mégsem követik lépések..

Van aki ennyire tudja, hogy "jó-jó", de inkább ki se próbáljuk egymást? Vagy az egójának jó a társaságban a flört, aztán annyi, nincs is mögötte valódi vonzalom?

2019. jan. 25. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!