Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy tetszik valaki, de nem jönnél össze vele?
Ugyanúgy, mint az 1-es.
Barátnak kellettem volna, többre nem.
Barátság se lett belőle ezek után.
Persze.
Azért mert tetszik egy nő aki szimpatikus is egyáltalán nem biztos, hogy meglenne a közös hullámhossz is.
Céltalanul viszont nem flörtölök.
Persze. Volt ilyen, tetszett az illető, de nem voltam belezúgva. Párkapcsolatokba meg többnyire szerelemből megyek bele. A tetszés még nem szerelem.
Volt akihez vonzódtam is, komolytalan viszony alakult ki köztünk, de nem tudtam páromként tekinteni rá.
Volt, jövőre nézve mások a tervei így a szerelem sem alakult ki. Jól néz ki? Nagyon. Jó vele beszélgetni? Igen. Jó vele a szex? naná. Látom magam mellette 5 év múlva? Nem.
Ideig óráig elszórakoztunk majd békésen elváltunk.
Utolsó, de ti tulajdonképpen összejöttetek.:) Vagy hát elszórakoztatok.
Kérdésben olyanra gondoltam (ezt valóban lehet, hogy nem fejtettem ki), ahol randi, vagy bárminemű privát találkozó se alakul ki, pedig látszólag bejönnek egymásnak és közös társaságban olyan, mintha "mindjárt" alakulna valami, de ezt mégsem követik lépések..
Van aki ennyire tudja, hogy "jó-jó", de inkább ki se próbáljuk egymást? Vagy az egójának jó a társaságban a flört, aztán annyi, nincs is mögötte valódi vonzalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!