Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismersz olyan lányt, akinek...

Ismersz olyan lányt, akinek nagyon tetszik a személyisége, de a külseje miatt nem jönnél vele össze?

Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 14:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, ha szereted, akkor akármilyen a külseje, úgy fogod szeretni, ahogy van, és amilyen ő valójában, ha "csúnya", neked akkor is tetszeni fog. (ha nem vagy egy 13 éves szerelmi szintjén)

Ha nem jönnél vele össze azért, mert pl kövér vagy nem tetszik az arca, akkor az nem szerelem, csak vonzalom.

Tehát ha szeretem összejövök vele, ha nem szeretem, akkor max együtt töltünk pár éjszakát.

2014. márc. 23. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
majd idővel kinövöd ezt
2014. márc. 23. 14:25
 3/11 A kérdező kommentje:

Mit növök ki?:D

Lány vagyok, és azért tettem fel ezt a kérdést, mert van egy srác, aki nagyon bír engem, de nem tudom hogy ez elég-e :D

2014. márc. 23. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
Én nem ismerek ilyet! Az a helyzet, hogy ha egy lány külsőre nem jön be, akkor fel se figyelek a személyiségére, akármilyen legyen is az...
2014. márc. 23. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:

4-es: jó nagy felszínes alak vagy te is. Ezt a bánásmódot érdemled majd te is pár év múlva, amikor már ronda leszel.

Kérdező: ez a nagyon hosszú kapcsolatok/házasságok első lépése, mert mindig lesz miről beszélnetek, csevegnetek, mindig egy hullámhosszon lesztek.

2014. márc. 23. 14:32
 6/11 anonim ***** válasza:
én ismerek ilyet, többet is. nagy kapcsolat nem lenne belőle, mivel úgy, annyira nem fogott meg, hogy szerelmes legyek. de ha jó testük lenne, akkor egy röpke kapcsolat erejéig. de ha jobban belegondolok, nem akarnám őket elveszíteni, mert nagyon jó barátaim. szóval, ha az a kérdésed, hogy megismernék egy lányt, akinek vonzóak a belső tulajdonságai, de külsőre taszít, kizárt, hogy összejönnék vele.
2014. márc. 23. 14:33
 7/11 anonim válasza:
Hiába vannak itt okosok hogy ha csak a belső a fontos blablabla.... Az emeri természet akkor is olyan hogy a külső is befolyásolja a döntést nem csak a belső! Személy szerint én se jönnék össze sose olyannal aki hiába nagyon rendes meg jóságos de kívülről dagadt,csúnya...Amíg tudok válogatok. ENNYI
2014. márc. 23. 15:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem épp a "rendes meg jóságos" kategóriára gondoltam, hanem aki úgymond kifejezetten "szellemi társ" számodra :D
2014. márc. 23. 15:11
 9/11 anonim válasza:
Értem én a szellemiséget de ez akkor sem változtat az én véleményemem :) Én nem tudnám elfogadni magam mellett azt a nőt akihez kívülről nem vonzódok de lehet ugyan olyan rendes és kedves velem de nem "szellemi társ"
2014. márc. 23. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:

a kettő összefügg, ráadásul sejtettem hogy valami ilyen lesz a helyzet.

csak azért mert valakit nem rúgnál arcon kapásból, lehet vele besézlgetni időnként, nem jelenti azt, hogy össze is jönnél vele. legalább is a férfiak nem feltétlenül mind ennyire elkeseredettek.

2014. márc. 23. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!