Ismersz olyan lányt, akinek nagyon tetszik a személyisége, de a külseje miatt nem jönnél vele össze?
Úgy gondolom, ha szereted, akkor akármilyen a külseje, úgy fogod szeretni, ahogy van, és amilyen ő valójában, ha "csúnya", neked akkor is tetszeni fog. (ha nem vagy egy 13 éves szerelmi szintjén)
Ha nem jönnél vele össze azért, mert pl kövér vagy nem tetszik az arca, akkor az nem szerelem, csak vonzalom.
Tehát ha szeretem összejövök vele, ha nem szeretem, akkor max együtt töltünk pár éjszakát.
Mit növök ki?:D
Lány vagyok, és azért tettem fel ezt a kérdést, mert van egy srác, aki nagyon bír engem, de nem tudom hogy ez elég-e :D
4-es: jó nagy felszínes alak vagy te is. Ezt a bánásmódot érdemled majd te is pár év múlva, amikor már ronda leszel.
Kérdező: ez a nagyon hosszú kapcsolatok/házasságok első lépése, mert mindig lesz miről beszélnetek, csevegnetek, mindig egy hullámhosszon lesztek.
a kettő összefügg, ráadásul sejtettem hogy valami ilyen lesz a helyzet.
csak azért mert valakit nem rúgnál arcon kapásból, lehet vele besézlgetni időnként, nem jelenti azt, hogy össze is jönnél vele. legalább is a férfiak nem feltétlenül mind ennyire elkeseredettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!