Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta ismertétek látásból a párotokat mielőtt bármi elindult köztetek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 24. 18:01
1/5 anonim válasza:
Azonnal ismerkedtunk.
Ha egy pasi nem probal meg az elso pillantasra ismerkedni velem kapcsolat/szex celjabol,akkor kesobb mar nem erdekel. Ha puhatolodzik meg var az ismerkedessel,akkor az nalam elasta magat.
Sose jovok ossze baratttal. Megtehetem a kulsom es karrierem miatt ,h siman valogassak a jo pasik kozt.
N
2/5 anonim válasza:
Semmióta. Bemutatkoztunk és már ott is volt az égzengés-földindulás, a szikra, és ha még részegebb lettem volna, talán még egy égi hangot is hallok, amint leszól a mennyekből, hogy "ő az". Kis túlzással, persze. Szóval nem ismertem korábbról, amint találkoztunk, már elkezdtük kerülgetni egymást.
3/5 anonim válasza:
Talán 1 vagy másfél éve. Két másik városban laktunk szóval néhány egyetemi rendezvényen kívül nem találkoztunk, nem is beszéltünk. Illetve nekem akkor volt párom, szóval nem akartam ismerkedni. Csak később kezdtünk el beszélgetni amikor közös feladataink lettek néhány rendezvénnyel kapcsolatban. Onnastól kezdve viszont elválaszthatatlanok lettünk nagyon rövid időn belül.
4/5 anonim válasza:
Volt akit 10 perce, volt akit évek óta ismertem.
5/5 anonim válasza:
Nekem minden kapcsolatom rögtön indult. Találkoztunk, szimpik voltunk, randizgattunk, egy pár lettünk.
De több olyan ismerősöm van aki régi ismerősével vagy akár közelebbi baráttal alkot egy párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!