Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon durva történet! Mit tanácsoljak haveromak mert abszolút nem tok már mit! Hihhetetlen! Sztetek?
reggelt mindenkinek!!
kis gond, és már abszolút nem tok haveromnak segíteni, mert ilyen szntű idióta viselkedést még nem láttam!
annyira nem vágom, mi a helyzet, ennyit tudok: van egy csaj, tizenakárhányéves, meg van egy srác, huszoniksz éves, régen m arha jóban voltak, aztán a fickó hibázott, a csaj berágott, a lényeg, azóta a kiscsaj idegesítően r ohadék vele, ilyen szemét lányt én még az életemben nem láttam, a srác meg udvarol, eléggé keményen, nagyon szereti a lányt szerintem, az a csaj meg egy szívtelen dögként viselkedik, mint valami úrnőcske. nah a lényeg a lényeg, próbáltam tanácsot adni neki néha-néha, de nemrég tudtam meg, hogy a srác elment hozzájuk, volt vmi nézeteltérés a csaj apjával, kihívta a rendőröket, azok meg majdnem bevitték a srácot az örsre... vágjátok? szereti a csajt, a lúzer apja meg hívjra a zsernyákokat... azóta a lány eltűnt, mint a kámfor netről és a srác eléggé ki van akadva mert igazából nem csinált semm rosszat és így kicsesztek vele, meg azt sem tudja, hogy a csaj tudott erről vagy nem. mit mondjak havermnak mit csináljon? nem nagyon láttam még ilyen szerelmesnek meg amúgy egy ilyen történetről mi a véleményetek? nekem si voltak már zűrös csajügyeim, de sosem cse sztek ki még úgy mint haverommal mikor a srác nem tett semmi rosszat, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!