Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon durva történet! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon durva történet! Mit tanácsoljak haveromak mert abszolút nem tok már mit! Hihhetetlen! Sztetek?

Figyelt kérdés

reggelt mindenkinek!!

kis gond, és már abszolút nem tok haveromnak segíteni, mert ilyen szntű idióta viselkedést még nem láttam!

annyira nem vágom, mi a helyzet, ennyit tudok: van egy csaj, tizenakárhányéves, meg van egy srác, huszoniksz éves, régen m arha jóban voltak, aztán a fickó hibázott, a csaj berágott, a lényeg, azóta a kiscsaj idegesítően r ohadék vele, ilyen szemét lányt én még az életemben nem láttam, a srác meg udvarol, eléggé keményen, nagyon szereti a lányt szerintem, az a csaj meg egy szívtelen dögként viselkedik, mint valami úrnőcske. nah a lényeg a lényeg, próbáltam tanácsot adni neki néha-néha, de nemrég tudtam meg, hogy a srác elment hozzájuk, volt vmi nézeteltérés a csaj apjával, kihívta a rendőröket, azok meg majdnem bevitték a srácot az örsre... vágjátok? szereti a csajt, a lúzer apja meg hívjra a zsernyákokat... azóta a lány eltűnt, mint a kámfor netről és a srác eléggé ki van akadva mert igazából nem csinált semm rosszat és így kicsesztek vele, meg azt sem tudja, hogy a csaj tudott erről vagy nem. mit mondjak havermnak mit csináljon? nem nagyon láttam még ilyen szerelmesnek meg amúgy egy ilyen történetről mi a véleményetek? nekem si voltak már zűrös csajügyeim, de sosem cse sztek ki még úgy mint haverommal mikor a srác nem tett semmi rosszat, szerintem.

2010. jún. 30. 08:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Konkrétan meg akarta erőszakolni. Aztán akik elmentek a csajért azokat megfenyegette mert megakadályozták. Tegnap esti story.. Pszichiátria lesz belőle. Aki nem bírja az ne anyagozzon!
2010. jún. 30. 08:38
 12/21 A kérdező kommentje:

fűű, hallod, ez nem ez a sztori... itt megerőszakolás meg ilyesmi nem volt xD

meg ez nem békési vagy békási, ez hajdú-bihar

2010. jún. 30. 08:43
 13/21 anonim ***** válasza:
az még a jobb eset.. évekkel jöttök rá a teljes igazságra!
2010. jún. 30. 08:44
 14/21 anonim ***** válasza:

Hát, elég kellemetlen helyzet, a haverodnak már régen rá kellett volna ébrednie, hogy nincs esélye a lánynál. Főleg, ha a papa még a rendőrséget is ráhívta.

Vidd el bulizni, nézegessétek együtt a lányokat, hátha kedvet kap az ismerkedéshez. Ennél jobb ötletem nincs.

25/N

2010. jún. 30. 08:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Az első választ nézzétek meg és az időpontot, mért nem lehet felvállalni, ha már úgy is névtelenül megy?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2010. jún. 30. 09:31
 16/21 A kérdező kommentje:

na, kikérdezgettem...

nem akarok konkrétumokat írni kérdezgettem: vmit kamuzott még a kapcsolatuk elején és ezt végül elmondta a csaj meg nem igazán emésztette ezt meg.

a rendőrség kihívása meg azért volt, mert elég durván veszekedet az apa meg haverom, merthogy vmi képeket talált a lányról a neten, ezt nem teljesen értettem, de nem is ment bele, szóval hogy a lánnyal akart törődni a srác, ez itt zavaros volt - de ha komolyan a csaj érdekében ment és az apuka így kib aszott vele akkor triplán s eggfejség szerintem

nem nagyon sajnáltatja magát szerintem, vagyis eléggé teszi a dolgát szal nem csak búslakodik

csak az itt a gáz, hogy haver szerint azért nem egyoldalú dolog volt ez eleinte szal ezért is csinálja

jah : ha rám akarnád kenni hogy én írtam azt a hozzászólást, utolsó, nem én voltam ennyire hülye még én sem vagyok

2010. jún. 30. 09:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy ő volt-e vagy a haverja? Válaszolni ugyanúgy lehet mindkettőnek.
2010. jún. 30. 09:47
 18/21 A kérdező kommentje:
de most modnjam akkor azt hogy adja fel??
2010. jún. 30. 10:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Mondhatod, de a legtöbben ilyenkor elküldik a fenébe, aki ezt mondja. Majd rájön magától, hogy fölöslegesen kínozza magát.
2010. jún. 30. 10:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Pedig sürgősen le kellene beszélni erről a csajról, még baja lehet belőle. nem érdemes rohanni utána neki, jobbat érdemel.

Vigyázni kell, ha ilyen az apja, mert még kitalálják azt is, hogy a haverod megerőszakolta a csajt.

Sürgősen megszakítani minden kapcsolatot!

2010. jún. 30. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!