Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiúk miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiúk miért nem képesek harcolni egy lányért aki tetszik nekik?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a mai fiúk nagy része ma már egyáltalán nem élvezi, ha udvarolni kell egy lánynak! :O Kérdezem, hogy miért nem? A flört és izgalmas játszadozás, az élet egyik legszebb és legizgalmasabb időszaka szerintem, mindkét félnek! A flört nélkül az élettünkből kihagyunk valamit, egy szép dolgot... Valamivel kevesebbek leszünk... A flört képessége minden nőbe, minden férfiba BELE VAN KÓDOLVA! A flört képessége olyasvalami, amit nem megtanulunk, hanem már velünk születik! :) Az állatoknál is, minden hím és nőstény tudja, mi a dolga: a nőstény kiválasztja a neki tetsző hímet, a hím pedig igyekszik megszerezni a lány kegyeit! :D A páva példáúl gyönyörű tollaival igyekszik elcsavarni a lány fejét. De azt vettem észre, ez az egész hagyomány nálunk embereknél kezd megdögleni... :P Mi történhetett? Mi lehet a változás oka? Miért kezd megváltozni az, ami egy harminc éve még szinte rendíthetetlen volt? Az udvarlás szerintem nagyon fontos! Ezzel tudja a lány elérni, hogy a fiú megdolgozzon érte és elérje, ne csak a szexre keljen.
2010. jún. 30. 07:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Azért, mert a legtöbb lányt pár nap alatt megkapja (szexre), akkor minek várjon valakire hónapokig, évekig? Szánalmas hozzáállás.
2010. jún. 30. 12:03
 22/27 anonim ***** válasza:
09:59 Látom, háromszor is kihangsúlyozod, hogy 20 év alatti, 20 év alatti. Hát 20 év felett is ugyanez megy, nem különbek azok se, csak ott már körmönfontabb módon megy a ribanckodás, az önzés, nagyképűség és 20 év felett fokozottan a pénzközpontúság :P:P
2010. jún. 30. 12:47
 23/27 anonim ***** válasza:

Igen, kihangsúlyoztam a 20 év alattit, mert egy pár kérdést elolvastam hasonló témában és akik oda is írták a korukat azok mind ált . 20 év alattiak!

Az én párom 30 éves és udvarolt nekem és a mai napig meghódít valamivel, persze ehhez nekem is olyannak kell lenni aki hagyja , aki élvezi !

Engem soha nem arra neveltek, hogy pénzes pasit szerezzek magamnak, mert jobb életem lesz, vagy ne kössem le magam egy pasival, mert éljem ki magam , ez szerintem nevelés kérdése a ribanckodás is és az is hogy a pénzre hajtanak a csajok , azokat jobb is ha elkerülitek !

Nekem két lányom van, de mindegy milyen világ lesz, úgy fogom nevelni, hogy megbecsüljék őket a pasik, mint NŐ-ket, ha nem akkor beöntöm gipsszel a puncijukat az biztos !:D

2010. jún. 30. 13:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Az én párom 30 éves és udvarolt nekem és a mai napig meghódít valamivel, persze ehhez nekem is olyannak kell lenni aki hagyja , aki élvezi ! -> Bár ilyen lenne az a lány, akit szeretek... mindig valami új, kreatív dolgot kitalálok, hogy újból meghódítsam, érdekeset próbálok, és erre csak azt mondja "sz*rom le", vagy egyszerűen kidobja az ajándékot, ha csinálok...
2010. jún. 30. 13:10
 25/27 anonim ***** válasza:
2010. jún. 30. 13:51
 26/27 anonim ***** válasza:

Ez a Lux Elvira nagyon nagy.

Mondjuk szerintem aki nem képest egy kis gazt se kihúzgálja, hogy utána egy csók után övé legyen a tökéletes nő egy életre, ráadásul jó sok pénzzel az nem normális...

2010. jún. 30. 14:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Harcolnék én érte, de ha nem jövök be a kiszemeltnek, akkor a fejem tetejére is állhatok akkor sem lesz semmi az egészből, ha egyből le vagyok koptatva valamilyen dumával én nem nyomulok tovább, lekopok mert nem vagyok tapló... Ha nem hát nem... Egyébként egyetértek veled kérdező, szerintem is fontos és szép dolog az udvarlás, ha van kinek...
2010. júl. 2. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.