Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúk miért nem képesek harcolni egy lányért aki tetszik nekik?

Igen, kihangsúlyoztam a 20 év alattit, mert egy pár kérdést elolvastam hasonló témában és akik oda is írták a korukat azok mind ált . 20 év alattiak!
Az én párom 30 éves és udvarolt nekem és a mai napig meghódít valamivel, persze ehhez nekem is olyannak kell lenni aki hagyja , aki élvezi !
Engem soha nem arra neveltek, hogy pénzes pasit szerezzek magamnak, mert jobb életem lesz, vagy ne kössem le magam egy pasival, mert éljem ki magam , ez szerintem nevelés kérdése a ribanckodás is és az is hogy a pénzre hajtanak a csajok , azokat jobb is ha elkerülitek !
Nekem két lányom van, de mindegy milyen világ lesz, úgy fogom nevelni, hogy megbecsüljék őket a pasik, mint NŐ-ket, ha nem akkor beöntöm gipsszel a puncijukat az biztos !:D

Ez a Lux Elvira nagyon nagy.
Mondjuk szerintem aki nem képest egy kis gazt se kihúzgálja, hogy utána egy csók után övé legyen a tökéletes nő egy életre, ráadásul jó sok pénzzel az nem normális...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!