Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúk miért nem képesek harcolni egy lányért aki tetszik nekik?
Jesszusom én csaj vagyok és én igenis ÍGÉNYLEM az udvarlást, annál nincs jobb dolog ! Nem húzom egyáltalán a pasi agyát, de mégis az a kis plusssssssssz, egy kapcsolat elején legyen meg, vagy inkább egy kicsit több plussz!:) És a kapcsolat közben is jól esik az udvarlás, ha olykor olykor meghódítanak ismét!
És igen az a baj, hogy a sok ribizli aki mellesleg nem is csúnya úgy elb@szta eme képességetek kibontakoztatását, hogy csak na, mivel nekik nem az udvarlás a lényeg, sőt az égő, ők kaphatóak 2 perc alatt és ugyan,minek udvarolni !
Vannak olyan lányok akiket meg kell hódítani , de minek teperni amikor ott a könnyen elérhető, mindenre kapható , én sokszor azt tapasztaltam, hogy a flört , udvarlás, hódítás stb eme képességek annyira el vannak nyomva a pasikban oly régen használták, hogy már nem is tudják és ha tényleg erre vágyik egy lány akkor az le van írva elérhetetlennek !
Javítsatok ki ha nem így van !:)
26/L
Nem vagyok páva, a páva minden évben más tyúknak udvarol, mégsem kell gyerektartást fizetnie. Majd ha ez nálunk is így lesz, én is udvarolok jobbra-balra.
17/F
Én 4 hónapnyi harc után letettem a fegyvert... 4 hónapig eredmény nélkül... Az a baj én mindig csak eredmény nélkül csinálom... felmerül a kérdés, hogy akkor mi értelme? Pedig nem vagyok csúnya (állítólag , nem én mondtam, és nem is a rokonok XD) és bunkó se vagyok, sőt a bunkóság messze van tőlem mint Makó Jeruzsálemtől... És mégis láss csodát semmi. Valószínűleg ezeknek a nagy udvarlásokak köszönhetően vagyok még mindig barátnő nélkül , mert szerintem ez a módi, és nem az, hogy megfogom a buliban a seggét és akkor már járunk. Ja és egyébként ennek a 4 hónapnak épp a napokban lett vége... Kész tovább nem egyszerűen elég...
20F
nagyon jól leírták előttem is páran, azért mert a nők el vannak szállva maguktól. kéne a macska-egér játék mi? hát nagy sz*rt!
kicsit részletesebben: a fiatal srácok, mikor elkezdenének csajozni, mit tapasztalnak? pofára esést, sokat. miért? mert a nők sz*rba se veszik őket, mert nincs kocsijuk, házuk jakuzzival, és Balatonon nyaralni már kifejezetten égő. és kiölik a srácokból a flört, valamint az udvarlás képességét(a kettő egyébként nagyon nem ugyanaz).
kitermeltetek magatoknak egy csajozni képtelen férfitársadalmat, ez az igazság.
nekem sincs másom, csak a méltóságom, és ezt soha nem fogom föláldozni, egy nőért pláne nem.
08:36
olvastam az utánam szólókat, akkor ezek szerint a 20 év alatti lányokkal van a baj , ők nem ígénylik a hódítást ?!
Vagy egyszerűen az a baj, hogy ti keresgéltek rossz helyen
vagy az is benne van, hogy ha egy lánynál nem jön be az udvarlás akkor már a többinél sem fog és meg sem próbáljátok ?! Mert nagyon úgy néz ki, hogy 20 alatt jobban előfordul, sőt tömeges a ribizli ?!
Néha úgy érzem szalad az idő, de nem szeretnék 10 évvel fiatalabb lenni !
Vannak azért persze kivételek 20 alatt is , ugye ?!
09:55-ös vagyok
09:08-as
igazad van, és nem is értem, mi hajtott abban a négy hónapban.
egyvalamit leszögeznék: mi férfiak képesek vagyunk harcolni. racionális lényként azonban nem szeretjük elpazarolni az időnket, pénzünket, és főleg a büszkeségünket.
ha kapunk normális visszajelzést, akkor kezdődhet amolyan udvarlás, amelyben kimondatlanul ugyan, de egyenlő felekként kezeljük egymást. ez az amit a nők nem hajlandók elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!