Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk kakálás után mért nem törlik ki a feneküket? :O
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 02:37
11/21 anonim 

válasza:

Ki is mosom, bazz, ne vegyél egy kalap alá!
12/21 anonim válasza:
mer szeretem ha büdös a pi.csa egy kicsit..
13/21 anonim 

válasza:

Én a wc után még 2X kimegyek kitörölni! De sajna így becsúszik egy kis baleset, mivelhogy aranyerem van. De nem is a nejem mossa ki, hanem diszkréten este fürdés előtt kimosom.De sajna igazad van. Nagyon sok ffi igénytelen, aki még pisilés után sem mos kezet! Nos az már undorító! Egyébként sajna én is jártam úgy, hogy közösségi wc-ben nem volt budipapír, és a szükség nagy úr! Mi ffiak nem járunk retiküllel mindenhová, amiben minden megtalálható./papírzsepi, betét,stb/ Bár az eset után mindig van a nadrágzsebemben wc papír összetekerve...
De a kérdés vissza: A csajoknál nem fordul elő, hogy véres lesz a bugyi?
15/21 anonim válasza:
Nem tudom téged honnan szalsztottak, de engem még úsz szocializáltak, hogy kanalazzam ki ami a szőrcsomók közt maradt.
16/21 anonim 

válasza:

ha hirtelen jön meg, pl. előbb mint kéne, akkor van olyan, hogy véres lesz a bugyim, de én arról nem tehetek sajnos.
17/21 anonim válasza:
én kitörlöm de aki nem az nagyon igénytelen ember lehet a szntem hülyeség ez a szőrös duma mer ha rendesen kitörlöd nm ragad bele aki nem rendesen annak igen lehet h azér olyan mer útközbe rájön a szarás és nm tudja visszatartani.. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
18/21 anonim válasza:
A pasik is kitörlik, de mivel szőrös a fenekük, ezért ott nem lehet teljes mértékben letörölni... Próbáld csak ki: kenj a hajadra csokit és próbáld wc papírral letörölni....Ugye, hogy nem megy teljesen?? :) Ugyanezt, ha mondjuk a hasadon teszed meg, ahol nincs szőr, ott menni fog.
19/21 anonim 

válasza:

Vazze, nekem aztán tényleg nagyon szőrös a hátsóm, mégsem volt foltos alsónacim SOHA! Szóval ilyen tanyasi paraszt faszikat ismerhetsz, asszem...:)
20/21 anonim válasza:
A mai fiúk, akik lányoknak néznek ki, már ők is párosával mennek ki a wc-re, hogy kakálás után, a szőrről le tudják egymásnak szopogatni a csimbókokat. Milyen kérdés ez már???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!