Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha valaki azért vonzódik egy nőhöz/férfihoz, mert népszerűtlen, valamilyen defektje van?
Mindenesetre olyan személyhez, aki olyan gondolatokat vált ki belőle, hogy nála kisebb lehet az esély arra, hogy megcsaljon, vagy lecseréljen egy másikra.
Van olyan, hogy valakinek ilyen gondolatai legyenek ismerkedéskor?
Természetesen nem olyan emberről van szó, aki visszataszító lenne, vagy valami vén-szűz lúzer figura, hanem olyanról, aki jófej, vonzó a maga módján. Talán az őszintesége a legvonzóbb, vagy az hogy azt a benyomást kelti, hogy nem akar megfelelni senkinek, felvállalja a leggázabb tulajdonságait. Talán a személyisége miatt régóta szingli.
Az erény, hogy őszinte és felvállaja magát és főleg, hogy nem akar mindenkinek megfelelni.
Az viszont gáz, ha így kvázi "leminősítve" a másikat ismerkedik, ha jól értem a kérdést.
# 10 27
Igazat adok sok hozzászólásnak!
Elmondása szerint nemigen csajozik, bár az is lehet hazudhatott.
# 11 Jól érted, mondhatni úgy beszél néha, mintha leminősítené magát, ami viszont önmagában nem egy vonzó tulajdonság, mert nem föltétlenül jó együtt önértékelési gonddal küzdő emberrel.
Számomra furcsa.
Tulajdonképpen miféle 'taktika' az, hogy szánalmat akar kelteni valakiben? Az ilyesmi másnál beválik, mint csajozási/pasizási módszer? Nem tudom mennyire tipikus, de én nem hallottam erről:D Mindenhol azt sulykolják inkább, hogy az önbizalom vonzó, társkeresésnél próbálj meg magabiztos lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!