Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szingli nők 75%-a élvezi a szingli életet. "Szerintetek igaz? Miért van ez?
Neten olvastam,hogy a 75%uk élvezi,hogy szingli.
Hogyhogy nem hiányzik mellőlük egy társ?
Oké,hogy nem kell senkihez alkalmazkodni,de nem rossz nekik hogy nem tudnak odabújni a pasijuk mellé,szex is alig van,maszti egy idő után unalmas.
Pont,hogy a nőkre mondják,hogy romantikusak,akkor egy társ nélkül hogyan nem tör rájuk a magány?
Pár hónapig még csak-csak,de hosszabb távon eléggé frusztráló lehet.
Nem hazudok saját magamnak , nekem jobb egyedül
Szex teren egyáltalán nem éri meg férfival lenni. Plusz ott van hogy főzés mosás takarítás rá mintha a kiskedvencem lenne
Egy pozitív dolgot sem tudok mondani ami miatt kellene kapcsolat
Nem tudom elviselni a tipikus férfi mentalitást hisszu távon
Sok kötelező szex irritál idegsit.
"Szingli nők 75%-a élvezi a szingli életet."
Kitalálom: megkérdeztek szingli nőket és a 75%-uk ezt válaszolta. Na persze majd bevallják, hogy szeretnének kapcsolatot, csak valamiért épp nem jött össze nekik.:) Vannak olyan nők, akik valóban élvezik a szingli létet és tényleg jól is érzik magukat így, de tuti hogy nem 75%.
Ez olyan felmérés lehetett mint h bemész egy Marvel filmre. Majd meglepődve nézel h az aktuális filmre beülök 80%-a Marvel fan.
V elmész egy olyan városba ahol az emberek többsége egy adott párt szimpatizánsa (most direkt nem írok nevet). Majd meglepődve nézel h itt 90% az ő szimpatizánsuk.
V elmész egy Tech rendezvényre amit pl az ASUS v az MSI támogat. Értelem szerűen akkor azon a rendezvényen az ő termékeik lesznek kirakva túlnyomó többségben mivel ők fizetek a költségek nagyját.
Érthető ? Hogy ez hogy jött ki ?
75% ? Ezt a brit tudósok fürkészték ki?
#3-al egyetértek, aki jóban van önmagával az nem magányos, hanem egyedül élő, és az is lehet jó.
Viszont, csodálkozva olvastam a nők kommentjeit. Lehet, azért mert sosem vártam el, hogy főzzenek és mossanak rám, az automata mosógépbe én is be tudom vágni a ruhámat, takarítani is tudok stb...Szóval nem tudom mi ez a nagy hátrány dolog. A kötelező szexet sem értem, nemi erőszak? Ha a páromnak nincs kedve, akkor nem csináljuk. Fordítva ez nem igaz. Igen, a férfiak szex függők.
Erre mondják, h a nők akkor szexelnek, mikor akarnak, a férfiak, mikor lehetőség adódik rá.
Másik dolog, h sok nő, aki azt mondja, h egyedül él, kiderül, h nincs is egyedül, hanem van gyereke, vagy gyerekei, tehát nincs egyedül.
"Szingli nők 75%-a azt hazudja hogy saját döntéséből szingli."
Így pontosabb a mondat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!