Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti komolyan vennétek egy olyan felnőtt nőt, akinek a kedvenc filmjei a Gépnarancs és A fal, (Pink Floyd)? (komoly párkapcsolat szempontjából)
"Én meg a Tarr Béla rajongóktól!"
Én echte az összes ilyen álértelmiségi bohóctól.
Alapesetben soha nem kellene megítélünk embereket a film,zenei stb. ízlésük alapján.
Ez a baj előre ítélkezünk, sokan.
Én az Üvegtigris-széria nagy rajongóitól... Az a film az "abszolút nem vicces" kategória, a színészek rémesek, sztori nincs és mindenki kőbunkó vagy szellemileg sérült.
Bár, kvázi a valóság is ilyen... :S
Ez egy kicsit gáz. Persze kérdés: Hány éves?
Mikor én néztem ezeket, tetszettek, jó filmek, de nem a kedvenceim.
Gondolom, kapott már egy-két pofont az élettől, de ebben az életérzésben nem szabad elmerülni, mert akkor minden szar lesz.
Hát mit?
Én sem értettem, h a barátaim, v barátnőim, miért nem azokat a filmeket kedvelik, amiket én.
Rá kellett jönnöm, h ahány ember, annyi féle film-ízlés, de attól még lehetnek a barátaim. Mindenki mást kedvel.
Egyik barátnőm nem kedvelte a pacalt, én szeretem, hát nem ettünk együtt pacalt. De ettől még jókat dugtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!