Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan találhatok egy barátság extrákkal kapcsolatot? 18F
Figyelt kérdés
Én nem gondolom azt hogy az a lány aki belemegy egy ilyenbe "örömlány" lenne, akinek már volt szexuális kapcsolata az tudja hogy mindenkinek vannak igényei/vágyai, aminek persze a legtisztességesebb formája az lenne ha kapcsolaton belül élné ki az ember de szerelem nem mindig van, vágyak viszont igen:D2019. jan. 20. 11:22
11/14 anonim válasza:
Nem tudom,hogy te hol találsz,de valószínű,hogy olyan valakinél aki ismeri a problémádat. Én már 60 éves vagyok,ráadásul amputált,a szomszédasszonyom jó alakú 37 éves,de egyedülálló. Nagyon sokat szoktunk beszélgetni az életünkről,gondjainkról,többek között a szexualitásról,pontosabban annak hiányáról is.Mivel olyan kis településen élünk,hogy mindenki ismer szinte mindenkit,nem akarja,hogy bárkivel is szóba hozzák,így megoldjuk egymásnak e téren a problémáit.
12/14 anonim válasza:
Mi van, öreg, fosol az elköteleződéstől? Vagy attól félsz, hogy a szerelmed kiismer, és lapátra tesz? Egy kapcsolatnak pont az a szépsége, hogy jobb emberré, szerethetőbb partnerrév válsz általa.
13/14 anonim válasza:
Egy srácjóbarátomnak nem volt senki éppen akkor és nekem sem. Valahogy messengeren poénból felhoztuk aztán kialakult ..azóta is tart,2 éve lassan.
21L
14/14 anonim válasza:
En benne lennék ilyenbe, de csak olyannal aki igazán tetszik es nagyon jol eltudnam kepzelni vele, es eddig nem találtam ilyet, aki kb velem egyidos is.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!