Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el neki? (18+)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki? (18+)

Figyelt kérdés

Sziasztok, tök kellemetlen az egész szituáció, igazából nem vagyok magammal megelégedve. Elhíztam azóta horkolok, illetve félek tőle, hogy nem fog tetszeni amit lát. Párkapcsolatomból most léptem ki, és ő volt a végső motiváció! Felvettem az Apa testet, sose szolt az előző semmit, szerintem már megszokta. Aki most van nagyon nagyon tetszik, és mindent megtennék, hogy minden rendbe legyen. A le kéne fogyni kommentel tisztába vagyok :( Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy veletek volt-e ilyen, hogyan kezeltétek?

U.I: Van önkritikám, nem vagyunk egy súlycsoport(nem szó szerint értem, csak hozzám képest bombázó) fogalmam sincs, hogy hogyan jutottunk el odáig, már a szex a téma.

26F

2019. jan. 19. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez mitől 18 karikás kérdés? Amúgy én nem aggódnék a helyedben, ha összejöttetek, meg a szexet emlegeti, nyilván tetszel neki így is. Persze ha saját magad szerint is van rajtad némi felesleg, a lánytól függetlenül leadhatnál belőle valamennyit.
2019. jan. 19. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
What??? Ez társkeresős randi lesz??? Nem értem a kérdésed. Ha igen, akkor a hogy nézel ki kérdésre te hazudtál neki? Ebben az esteben ne csodáld, ha koppansz majd.
2019. jan. 19. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a probléma? Még nem látott téged és nem tudja hogy nézel ki? Ez esetben tök mindegy hogy mondod el, a lényeg ugyanaz, vagy elfogadja vagy nem.

Más esetben mi a gond? A fogyás elsősorban a te felelősséged, ha eldöntötted, akkor kezdj bele.

2019. jan. 19. 18:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Felre értések elkerülése képpen, nem-nem társkeresőn ismertem meg.
2019. jan. 19. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Nezd, tok oszinten szerintem ruhan keresztul is latszik szoval ha igy is elfogad akkor ne legyenek gatlasaid! Ha nem kivanna igy meg, akkor el sem jutnatok addig.
2019. jan. 19. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Szeljetek sötétben, a nők is így szokták megoldani, ha elégedetlenek a testükkel.
2019. jan. 19. 18:24
 7/9 anonim ***** válasza:
*Szexeljetek
2019. jan. 19. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:

No para! Ha eddig eljutottatok, akkor bejössz neki! Viszont ideje elkezdeni sportolni! A helyedben egy megjegyzésben elejteném, hogy szeretnél egészségesebben élni.

De addig ne szalszd el a lehetőséget, ha szex van kilátásban.

2019. jan. 19. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Közeli ismerőslány, olyan hájas dagadt disznóval házasodott össze, hogy más rá sem nézne. Ráadásul még bunkó is. Igyekezz! Sportolj, mozogj sokat, és lefogysz. Vagy kérdezd meg, hogy van-e baja a túlsúlyod miatt! Lehet hogy pont azért tetszel neki!
2019. jan. 19. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!