Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen létezik? Főleg férfiak válaszát várom, kíváncsi vagyok a dolog hátterére. Többi lent
Pár hónapja egy buliban megismerkedtem egy 4 évvel fiatalabb sráccal, elkezdtünk beszélgetni a társasággal, iszogattunk, ő mellettem volt. A beszélgetések közben egymásra néztünk,mosolyogtunk..láttam,hogy őszintén tetszek neki. Elkezdte simogatni a combomat, éreztem szikrázik a levegő közöttünk (még sosem éreztem ilyet)..Pár óra múlva,aztán szex lett belőle. Pár hét után megkerestem,hogy beszéljük meg a dolgot. Azt mondta ő most ilyen szakában van az életének és megfektetett pár lányt előttem, de rájött,utánam, hogy így nem boldog,mert én egy rendes lány vagyok és kihasználta a helyzetet. Az ő szemében olyan nő vagyok akit alkohol nélkül meg se mert volna szólítani nemhogy megfektetni még, nem akar kapcsolatot és higgyem el nála jobbat érdemlek.
Létezik ilyen,hogy egy pasinak tetszik egy lány és nem jön vele össze,mert a lány jobbat érdemel? Miért csinálhatta ezt?
Azóta sem tudom ezt kiheverni
Azert egy gusztustalan ferfi is kellett ehhez aki az elso not megdugta aki elerheto volt.
Az miert nem gond??
# 14
Az is gond, de most nem a férfi írt ki kérdést, nem?
De nem ez a lenyeg. Nem ez volt a kerdes, hogy helyes-e par ora utan szexelni.
Miert kell letamadni a kerdezot? Akkor a pasit is szidhatnatok, hogy minden ismeretlen p#nciba belemartja, es ki tudja, hogy mit kap el. Az miert nem igenytelenseg??
"Miert kell letamadni a kerdezot?"
A férfit miért kell bántani? Hisz te írtad, hogy "gusztustalan férfi". Miért ártatlan a nő, és miért gusztustalan a férfi?
Köszönöm #16!
igazából kicsit bonyolultabb a sztori ennél. Azóta sokat beszélgettünk és alapjáraton nem egy rossz ember, mivel most nyílt ki előtte a világ, azért csinálta ezt. Szimplán csak kíváncsi voltam a véleményekre,hogy miért reagálta így le a dolgot, amiről több nézőpontból kaphattam választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!