Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg beteges lenne, hogy közel az 50. életévemhez még most is 20-29 év közötti barátnőm vannak?
Kb 30 éves korom óta mindig 20+-os barátnőm vannak.
A jelenlegi barátnőm most 27 éves miközben én idén leszek 50.
A környezetemből többször megkaptam,hogy nem teljesen vagyok normális,de nekem a húszévesek tetszenek.Sajnálom de nem vonzódom a korombeli nőkhöz.
"Már voltam vagy harminc éves, mire egyszer tripla ejtőernyővel leesett a tantusz, hogy azért csinálja, nehogy a párjának vagy a szeretőjének gondoljanak."
Ugyanez, csak fiúgyermekkel.
Felőlem mindenki azzal bújik ágyba akivel akar, ha nem sérül senki sem. De ez ritka.
Taníts Mester!
Mi a titkod?
Hogy szedsz fel egy 20 éves nőt?
Mit mondasz neki ha gyereket akar?
Gazdag vagy? Mert ha igen, akkor ugye tudod, hogy nem a személyiséged miatt vannak veled?
Az, hogy valaki idősödő, nem egyenes aranyos azzal, hogy érett. Vagy a testi érettségre gondoltál?
Valaki írta az elején, hogy valami nagy gubanc lehet veled, ha csak a fiatal lányok állnak le veled, gondolom a korosztályodban nagyon jól ismernek ezért senkinek nem kellettél. A fiatal lányok még beveszik a mesédet, aztán rájönnek, hogy csak mese volt. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!