Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35-45 közötti nők! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-45 közötti nők! Nektek hányan udvaroltak az elmúlt kb.1 év alatt?

Figyelt kérdés
2018. jún. 27. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Most pont 0.

De előtte két évvel volt 3 jelentkező is. Ebből 1 50 körüli, 1 30 alatti és egy 30-as.

2018. jún. 27. 16:06
 2/14 A kérdező kommentje:
2 év már jó régen volt...
2018. jún. 27. 16:17
 3/14 anonim ***** válasza:
11%

Hozzám leszbikusként 1 éven belül 2-en közeledtek és volt 1 nő, aki valószínűleg csak szexet akart volna. Csak ezt a 3 esetet számolom, a gyakoris privátokat és facebookos üzeneteket nem sorolom az "udvarláshoz", általában is válaszolok rájuk. Amúgy nem is igénylem a flörtölést, mivel idén 5 éve lesz,hogy komoly párom van.

36/N

2018. jún. 27. 16:24
 4/14 anonim ***** válasza:

1

De csak laza szexet akart, mert házasok vagyunk. Nagyon nyomult, de aztán meggondolta magát. Sok tényezős volt a dolog.

A gyakoris udvarlóimat nem számolom, annyian vannak, mint égen a csillag, az első képcseréig. 1-2 azért megfektetne utána is, de az a ritkább.

2018. jún. 27. 16:25
 5/14 anonim ***** válasza:
Tavaly 3 pasi. Idén nulla.
2018. jún. 27. 16:42
 6/14 anonim ***** válasza:

5-6 akire én úgy gondolom, hogy udvarlás. Ami nem olyan rossz ahoz képest, hogy egész nap itthon vagyok a babával, és szinte mindenhova a gyerekekkel és a férjemmel megyek.

A facebook-on írogatókat meg a gyakoris priviket én se veszem udvarlásnak, az nem nekem szól.

2018. jún. 27. 16:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Házas nő vagyok, kb. hárman.
2018. jún. 27. 18:12
 8/14 anonim ***** válasza:
4 férfi közeledett (volna), mondjuk ezek közül egyik házas, az nem is számít potenciálisnak. A többiek spontán megszólítás, munkakapcsolatból ill. ismerősi körből adódtak, ők kezdeményeztek. A házas helyes, kedves, de erkölcsileg nem egyezem ki az ilyen viszonnyal, a többiekkel az volt a gond, hogy nem vonzódtam hozzájuk, akihez igen, ott nagyon eltért a gondolkodásmódunk, így nem láttam értelmét folytatni az ismerkedést.
2018. jún. 27. 18:14
 9/14 anonim ***** válasza:
ja, és én egyedülálló vagyok. (9-es)
2018. jún. 27. 18:15
 10/14 anonim ***** válasza:

Miért udvarolnak házas nőknek? Hát általában nem komoly szándékkal, gondolhatod.

Vannak házas Casanovák, akik így dobják fel az életüket az imádott (tényleg imádott!) feleségük mellett. Én egy ilyenbe futottam bele. Olyan férfi volt, akivel kapcsolatban csak addig ítélne meg engem bármilyen házas nő, amíg nem neki kezdené el tenni a szépet.

Amúgy kölcsönös vonzalom volt és nagyjából belémcsapott a villám, amikor megismertem. Nem is tudom, éreztem-e valaha ilyet bárki iránt. Alapból elzárkóztam a házas férfiaktól, volt bennem egy gátlás. Ő olyan elemi erővel vonzott, ami erősebb volt nálam. Ő is úgy fogalmazta meg, hogy vonzom mint a mágnes.

Hát ez volt.

De egy idő után belátta, hogy nem okos olyan nővel csalni a feleségét, aki máris beleszeretett, ezért inkább nem feküdt le velem. Szóval ő volt az erkölcsösebb. Vagy a gyávább...

Azóta itt a gyakorin tapasztaltam, milyen okokból hajtanak pasik házas nőkre:

1. Szeretőnek nem annyira veszélyesek, mert ugye mindig fennáll a veszély, hogy a szerető mindent elmond az asszonynak, de házas nőnél ez kevésbé valószínű. Tehát az egyik típus az a házas férfi, aki házas nőre hajt és teljesen rendben van a házassága, csak kell a változatosság. Vagy az asszony már nem kívánja úgy a szexet, de attól még szeretik egymást.

2. Nem kell szeretőnek, csak laza szexkapcsolatra. Erre is tökéletesek a szexéhes, elhanyagolt feleségek.

3. A huszonéves kisfiú, aki szerelmi bánatát egy kevésbé veszélyes idősebb nő lába közt akarja kisírni.

4. A huszonéves kisfiú, akinek nincs önbizalma a saját korosztályához.

5. A házas férfi, akinek nem jó a házassága, szinte nulla szexxel, de nem tud elválni ilyen-olyan okokból, pl. mert nem akar hétvégi apuka lenni.

6. Nem házas, de barátnővel rendelkező férfi, aki változatosságra vágyik, de ő se akar komolyat.

Azok a férfiak, akik komoly szándékúak, nem kezdenek házas nővel, főleg nem 35-45 évessel, egyrészt mert ugye a n házas. Másrészt mert a korban a 35-45 éveshet illő férfiak a 25-35 éves független nők közt keresgélnek, 40-től már öregnek látják a nőket.

Aztán a felsorolt nem komoly szándékú úriemberek csapdába kerülnek, mert kiderül, hogy a 35-45-ös is lehet jó nő, vagy csak a szex miatt elkezd egy kötődés alakulni, ilyenkor ha nem vigyáz, előfordulhat, hogy bekötik a kisfiú fejét és kap egy-két bónuszgyereket is ajándékba, de többnyire lelépnek mielőtt erre sor kerülne.

2018. jún. 27. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!