Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-30 év közötti lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 év közötti lányok! Hizlaltátok már a pasitokat? Hogyan érdemes nekilátni?

Figyelt kérdés
Három éve vagyunk együtt a barátommal, aki 190 cm mellé kb. 85 kiló volt (szóval kb. átlagos) amikor megismerkedtünk, de az utóbbi évben kicsit elengedte magát, felszedett legalább 10 kilót, és kezd pocakot növeszteni. Nekem egyre jobban tetszik így, és szeretném, ha kövérebb és macisabb lenne, legalább 100-110 kiló. Mit javasoltok, hogyan hizlaljam fel úgy, hogy lehetőleg ne vegye észre, hogy szándékosan csinálom?
2018. márc. 9. 05:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A hízás nem egészséges, azt akarod, hogy beteg legyen, és hamarabb meghaljon mint te?
2018. márc. 9. 05:53
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Kövezzetek meg, de szerintemnez beteges...
2018. márc. 9. 06:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugorj le a tajgetoszról. Így:-)
2018. márc. 9. 06:54
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Hízik ő magától is, az alapján, amit írtál. Csak éljetek továbbra is így és pár év múlva infúzióba telehed neki a bundás kenyeret 😀
2018. márc. 9. 07:21
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Ügyes vagy. Hátha lesz valami szív, vagy ízületi problémája 100-110 kiló mellé.
2018. márc. 9. 07:37
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Etesd, tartsd jól. Ha sokat és finomat főzöl, picit nagyobb adagot adsz neki, még egy kis desszert a végén, stb.

Gondoskodj arról, hogy mindig legyen mit ennie.

Nekem most kb így hízott a pasim, de én nem örülök neki, nem direkt csináltam, most próbálok egészségesebb és kisebb adag kajákat adni neki.

2018. márc. 9. 07:57
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
keverj mindenbe tápszert... reggeli kávéba kompletta helyett... kakaót is lehet.. becsinált levesbe is beletudod suvasztani.. főzelékbe se veszi észre.. majd ettől jó nagy zsírdisznó lesz és olyan lesz, mint egy nagy vízágy.. hullámozhatsz rajta..csak vigyázz nehogy tengeribeteg légy..
2018. márc. 9. 08:14
 8/11 anonim ***** válasza:
42%
Etess meg vele naponta egy vödör zsírt.
2018. márc. 9. 08:25
 9/11 anonim ***** válasza:
En gizda voltam amikor ossze jottem a baratnommel , aztan elkezdtem komolyabban kajalni , nem az o hatasara amugy csak 180 centisen a 65 kilot keveslettem aztan par honap alatt 85-90 kilo lettem ami neki megjobban tetszett . Nem tudom ennek mi az oka sokszor arra gondolok hogy ez apa komplexus egy kisebb fajtaja nem a korunk miatt mert az 4 ev elteres csak .. de a nagyobb pocakosabb test az a 40 eves apakra jellemzo.
2018. márc. 9. 09:36
 10/11 anonim ***** válasza:
44%
azért hízlalja mee kikezdi a csípőcsontja aktus közben.. meg nagyon csörög..
2018. márc. 9. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!