Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvárod, hogy a párjelölted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárod, hogy a párjelölted képes legyen önállóan ellátni önmagát az élet általános területein és kizáró, ha képtelen ellátni önállóan saját magát és elintézni a dolgait?

Figyelt kérdés
2019. jan. 15. 21:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Elvárom, mert én is képes vagyok erre, és felnőtt embereknél ez így normális. Sok testi fogyatékossággal élő is képes ilyeneket ellátni, némelyiken megdöbbennél, mi mindenre képesek. Szellemi fogyatékos meg nem alkalmas párkapcsolatra. Pedofil meg nem vagyok.
2019. jan. 15. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:

#10. Ezt mondhattad volna pár évvel ezelőtt. :D

32/f

2019. jan. 16. 02:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon fontos tényező. Önálló nő vagyok, külföldön a nulláról építgettem az életem, mindig megoldottam magamnak az akadályokat. Nem tudnék olyan férfi mellett meglenni, aki életképtelen és nehezebb feladatoknál nem találja fel magát.
2019. jan. 16. 07:09
 14/15 anonim ***** válasza:
12: Már elkeltél ? :)
2019. jan. 16. 07:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Legalàbb szobatiszta amúgy? :/
2019. jan. 16. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!