Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakit úgy szeretni, hogy nem akarunk tőle kapcsolatot?
Tinikorom óta együtt vagyok a párommal, együtt is élünk. Nem tudom elképzelni, hogy mással legyek, hogy mással éljek együtt, ilyen minőségben nem kell más.
(Lehet, ha egyszer szakítana velem, akkor idővel megismernék valakit, de az megint egy más helyzet, és most a mostról van szó)
Viszont van egy olyan személy az életemben (szintén férfi), aki iránti érzelmeimet nem tudom máshogy kifejezni, minthogy szeretem, de nem szerelemmel.
Nem tudnám elképzelni, hogy vele járjak, hogy vele éljek, hogy egyáltalán több legyen köztünk barátságnál.
Valószínűleg akkor sem, ha nem lennénk együtt a párommal.
Viszont jól érzem magam a közelében, szeretek beszélgetni vele, érdekelnek a meglátásai, a véleménye, és őt is az enyémek. Örülök, hogy ismerhetem, és egy értékes embernek tartom.
Pont ma beszéltünk arról, meg akar pályázni egy lehetőséget, és külföldre költözni. Majd a szívem szakadt meg, mikor mondtam, hogy támogatom a dolgot, és eszébe ne jusson rám gondolni, mikor sorra veszi az esetleges ellenérveket.
Viszont akárkinek beszélek erről, mindig megkapom, hogy ez nem barátság, férfi és nő között ilyen nincs, és csak magamat mentegetem azzal, hogy "jajj, hát nem szeretnék vele kapcsolatot", "jajj, hát nem csalnám meg vele a párom".
Pedig tényleg nem csalnám meg.
L
Tisztában vagy vele hogy csak mert Te elvileg nem érzel szerelmet,olyan szeretetet iránta,attól a srác még érezheti irántad??Lehet külföldre is azért megy,hogy elszakadjon Tőled.Ezt most csak felvetem,talán nem csak magadon kéne gondolkodni.
Egyébként ez a nem beszélhetek vele,láthatom többet is erős túlzás.Van telefon,külöböző chates appok,vonat,repülő,busz.Akár l minden nap is lehet beszélni.Csak kérdés gondolsz másra is vagy csak magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!