Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életetek legrosszabb kapcsolata?
Mesélnétek róla bővebben, hogy miért is volt rossz, mennyi ideig tartott?
Csupán kíváncsiságból érdekelne
A 4. hsz nagyon leakadt a cumi témán. Sok nő nem szereti az orált csinálni.Ez a 1.hsz-es csaj viszont egyértelműen problémás volt.
Persze, trauma tud lenni, ha rosszul sül el a szüzesség elvesztése, de ezt azért normál esetben fel kellene tudni dolgozni 5 év alatt.
Lehet, hogy egyszerűen alacsony libidójú nő volt, akinek kell a párkapcsolat, de a szex része egyáltalán nem fontos neki. Egy normális libidójú férfinek kínszenvedés együtt élni egy ilyen nővel. Ha mégis együttélés lesz belőle, szinte garantált a megcsalás. A lehető legjobban tette az 1-eske, hogy otthagyta a csajt.
#1: Olcsón megúsztad, ha ez volt a legrosszabb és sose legyen rosszabb kapcsolatod!
Nekem egyik exem folyton érzelmileg manipulált, tök pszicho volt, mikor szakítottunk, megkarcolta a kocsimat a szemem láttára.
13-as, 6-os vagyok: igen, utólag én is felismertem ezt a viselkedémintát és kicsit beleástam magam, tanultam belőle. Viszont sajnos nagyon csúnya sebekkel távoztam a kapcsolatból, órákig tudnám ecsetelni, miket csinált még, amivel folyton érzelmi bizonytalanságban tartott. Pl rábeszélt, hogy NEKEM kell pszichológus, hogy túllegyek a megcsalás okozta törésen.
Kihatnak ezek rám a mai napig, de szépen haladok :) a jelenlegi párom nagyon szeret, érzem rajta, viszont szeretem nagyon, közösen tervezgetünk, végre tudom, milyen az, amikor meg vagyok becsülve :)
Rögtön az első volt egyben a legrosszabb is. Még középsuliban, 11-ben jött az új lány. Nem volt egy szépség, de bomba alakja volt és úgy is öltözött. Persze, megtetszett, járni kezdtünk, stb. Eleinte tetszett, hogy nagy "étvágya" van, de ugye csóró kollégistaként nem tudtam megoldani a rendszeres együttlétet.
Pár hét után láttam karonfogva az egyik felettünk járó alfával, rákérdeztem, hogy akkor most ketten söpörjük a kéményt, vagy miafszvan? Az mondta, hogy ha nem zavar, akkor a továbbiakban ez lenne a felállás, mert nem tehet róla, hogy buknak rá az izompacsirták. Igazából engem szeret, de nem bír ellenállni. Hozzáteszem, én nem voltam különösebben sportos, sem nagydarab.
Nem szerettem volna, hogy röhögjenek a többiek rajtam, így barátságban békénhagytuk egymást. A másik srác még reszelgette egy ideig, aztán valami közbejöhetett, mert következő ősszel már nem voltak együtt. A csaj újra elkezdett teperni, de akkor más mással jártam, így hamar leállt. Később az ilyen kikapós csajokat mindig kerültem, valamiért a "megcsinált" szépségek-műszempilla, műköröm, tetkós szemöldök, bolticsöcsök-azóta sem vonzanak, erre a csajra emlékeztetnek.:)
Megismerkedtünk, sajnos túl hamar össze is jöttünk, 1 hónap után. Nagyon dúlt a love, legalábbis nagyon el tudta játszani.
Kb. a tenyerén hordozott, szolgált, vacsi-mozi-minden, főzött, mosott rám, 2 hónap után már azt beszélte hogy milyen jó lesz ha hozzáköltözök.
Szépen lassan kiderültek drogos rendőrségi ügyei, hogy az exeivel spanol, online nőzik... és hogy szociopata. Mindenből szemrebbenés nélkül próbálta magát kimagyarázni. Nulla bűntudat, mindenkit teljesen hülyének néz, közben meg a szemedbe mézes-mázos...
A nőgyógyásznál kiderült, hogy nemi beteg lettem tőle. Cseszhetem az egészségemet, meg lehet hogy az egész életemet. Akkor bevallotta hogy megcsalt. Bocsánatot se kért. Mindenben a végletekig tagadja, hogy hibás lenne. De lehet el is hiszi, hogy jól éli az életét...
Utólag a családtagjaival, barátaival egyeztetve többen igazat adtak nekem abban, hogy van valamilyen személyiségzavara vagy mentális betegsége, de orvoshoz természetesen nem lehet elküldeni. Mondjuk, szerintem neki mindegy.
Fél évig tartott ez a rémálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!