Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakorin találkozik az ország elitje és a legrosszabb helyzetű réteg?
Ahogy megfigyeltem, az itteni válaszadók két csoportra oszthatóak:
Az első, a privilegizált. Vállalkozók, esetleg alkalmazottak, félmillió forinttal vagy többel. Ha nem ők, akkor az élettársuk. Ezek a férfiak gyönyörű nőkkel randiznak, jó kocsijuk, nagy farkuk van. A nők szépek, a barátjuk/élettársuk jóképű, férfias alak. Sikeresek, boldogok.
A második, a szerencsétlen. Ők keveset keresnek, vagy semennyit. Általában csúnyák, kicsi a farkuk. Sok esetben személyiségzavarosak, utálják a másik nemet. Vagy egyedülállóak, vagy rossz, esetleg kényszer kapcsolatban vannak. Mamahotel, általában nincs autójuk.
Van pár kivétel, de ez a jellemző. Tényleg ennyire polarizált, fekete-fehér az oldal olvasóközönsége? Esetleg egyesek kozmetikázzák a igazságot, míg mások irreálisan rossznak látják a saját helyzetüket?
Mit gondoltok?
Én ezt a kontrasztot inkább a kérdésekben szoktam látni. A "vállalkozó vagyok" meg "gazdagkislány vagyok" ált. trollkérdés, a csórók meg nyilván többet panaszkodnak. Plusz a provokatív kérdéseknél szoktak megjelenni még a pénzesebbek bizonygatni, hogy ők jobbak a csóróknál, mert ők aztán tettek érte.
Nem olyan provokatív kérdéseknél sztem a középosztály ás átlagember van jelen jobbára, és kicsivel kisebb arányban a csórók. Pl. az olyanoknál, hogy "mennyit keresel, milyen a munkád, mennyiből élsz meg per hó".
Biztos van itt is ilyen meg olyan, de nem fekete-fehér itt sem a helyzet, akadnak bőven "hibrid" azaz a két halmaz metszéspontján elhelyezkedő felhasználók is (szerintem valahol statisztikailag ez a többség) :))
Én magam is ilyen vagyok valahol. :)
"A gyakorin találkozik az ország elitje és a legrosszabb helyzetű réteg?"
Nem.
Aki valóban elit, az nem a gyakorin lóbálja a pecerőt, vagy a csiklót, hanem vagy keresi a nagy lóvét, vagy épp éli a hájlájfot.
A legrosszabb helyzetű rétegnek meg részint netje sincs, részint pedig ha volna se tudná használni.
Ide max. az alsó-alsóközép osztály és a középosztály tagjai járnak, tévé vagy egyéb olcsó szórakozás helyett.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!