Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti más stílusú lányt választanátok szexpartnernek, mint barátnőnek?
Szexpartnernek nagyon bevállalós csajt választanék, aki élvezné igazán a szopatást, és azt, ha keményen megdugják.
Benne lenne minden vadító, (nyilvános, esetleg bedsm, de inkább Dom-sub kapcsolatban)
Barátnőnek pedig kedves odaadó nőt, akire fel is lehet nézni, de ugyanakkor sok közös érdeklődéssel, mert el is járnánk ide-oda közösen szórakozni, élvezni egymás társaságát.
De ezt még hosszabbra is lehetne írni. :)
25/F
Sohasem választottam szexpartnereim közül barátnőt. Nálam elvágja magát az hölgyemény, aki a puncijával akar megfogni. Talán a bőség zavara okozta ezt, nem tudom. Mostanában elgondolkodom néha, mi lett volna, ha a szombat esténkénti rajongótáborból való csajoknak is adtam volna esélyt. Vajon akkor merre fordult volna az életem rúdja?
Persze ezen kár tipródni. Boldog házasságban élek sok éve, a gyerekeim is mind verik a harmincat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!